Reklamace

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Ondra

Re: Reklamace

Příspěvek od Ondra »

Aha díky moc za osvětu a vysvětlení, nazývat to teroristickou akcí je ehm hodně mimo mísu :? ...

Na forum boallget jsem také chodil, ale jenom jsem četl.Psát se mi moc nechtělo, jelikož jsem jsem se tak trochu bál těch nařízení.Pak jste se odmlčeli a já jsem si myslel že je modelářského fora konec, až za témeř rok jsem objevil toto forum.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Tak to pamatuješ, ono asi všechny PM nedošli všem členům, fakt se to tu dělalo narychlo, přijel kámoš co mě to trochu pomohl všechno nastavit a jede to :-)
Jestli na někoho ještě znáš napiš mu o foru :-)
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

BaRT píše:Tak to pamatuješ, ono asi všechny PM nedošli všem členům, fakt se to tu dělalo narychlo, přijel kámoš co mě to trochu pomohl všechno nastavit a jede to :-)
Jestli na někoho ještě znáš napiš mu o foru :-)
To těžko s nikím jsem neměl žáden kontakt a opravdu jsem jenom četl.Ani ta soukromá zpráva mi nepřišla.

Ovšem slibuji, že pokud budu znát někoho, kdo se zajímá o modely dám mu vědět-Z okolí jsem to prozatím pouze já :D .

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jak říkám bylo to narychlo, také jsem možná psal PM jen lidem s příspěvky, všem bych to nedokázal bez admin práv hromadných e-mailů...
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Tak trochu OT aj keď to teraz vlastne nadväzuje. Pozná z Vás niekto osobne človeka pod nickom DVD? Ja sa akosi nemôžem zbaviť pocitu, že tento nick a aj nick Borský používala jedna a tá istá osoba.... :?:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

LeonCupraR píše:Tak trochu OT aj keď to teraz vlastne nadväzuje. Pozná z Vás niekto osobne človeka pod nickom DVD? Ja sa akosi nemôžem zbaviť pocitu, že tento nick a aj nick Borský používala jedna a tá istá osoba.... :?:
Možná Dali.B by znal na to odpověď.. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Pan Borský to rozhodně není
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Ja som mal taký pocit z tých SS ktoré sme si vymieňali a naozaj mi to aj podľa štýlu písania pripadalo tak. Preto sa pýtam. Ja osobne nepoznám ani jedného a na takých 99,99 % ani nikdy nebudem :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jednou byl sraz zákazníků Svět Modelů kousek odemě (asi 20km) tak jsem jel, pana Borského poznal osobně a dobrý, trochu jsme pokecali a pak dali Bowling, Dali tam byl tuším také, ale já nemam na lidi pamatováka tak už ani podle fotek nevím který to byl :-) Hodně jsem probrali modely s panem Kocourkem je to sběratel tělěm i duší.
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše: Možná Dali.B by znal na to odpověď.. ;)
Jo Dali odpověď zná, není to jeden a tentýž člověk. ;) Já se zase nemůžu zbavit dojmu, že si tady mnozí pletou pojmy s dojmy.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“