Reklamace
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Reklamace
Aha díky moc za osvětu a vysvětlení, nazývat to teroristickou akcí je ehm hodně mimo mísu ...
Na forum boallget jsem také chodil, ale jenom jsem četl.Psát se mi moc nechtělo, jelikož jsem jsem se tak trochu bál těch nařízení.Pak jste se odmlčeli a já jsem si myslel že je modelářského fora konec, až za témeř rok jsem objevil toto forum.
Na forum boallget jsem také chodil, ale jenom jsem četl.Psát se mi moc nechtělo, jelikož jsem jsem se tak trochu bál těch nařízení.Pak jste se odmlčeli a já jsem si myslel že je modelářského fora konec, až za témeř rok jsem objevil toto forum.
Tak to pamatuješ, ono asi všechny PM nedošli všem členům, fakt se to tu dělalo narychlo, přijel kámoš co mě to trochu pomohl všechno nastavit a jede to
Jestli na někoho ještě znáš napiš mu o foru
Sbírka modelů Citroën
To těžko s nikím jsem neměl žáden kontakt a opravdu jsem jenom četl.Ani ta soukromá zpráva mi nepřišla.BaRT píše:Tak to pamatuješ, ono asi všechny PM nedošli všem členům, fakt se to tu dělalo narychlo, přijel kámoš co mě to trochu pomohl všechno nastavit a jede to
Ovšem slibuji, že pokud budu znát někoho, kdo se zajímá o modely dám mu vědět-Z okolí jsem to prozatím pouze já .
Jak říkám bylo to narychlo, také jsem možná psal PM jen lidem s příspěvky, všem bych to nedokázal bez admin práv hromadných e-mailů...
Sbírka modelů Citroën
-
Tak trochu OT aj keď to teraz vlastne nadväzuje. Pozná z Vás niekto osobne človeka pod nickom DVD? Ja sa akosi nemôžem zbaviť pocitu, že tento nick a aj nick Borský používala jedna a tá istá osoba....
Možná Dali.B by znal na to odpověď..LeonCupraR píše:Tak trochu OT aj keď to teraz vlastne nadväzuje. Pozná z Vás niekto osobne človeka pod nickom DVD? Ja sa akosi nemôžem zbaviť pocitu, že tento nick a aj nick Borský používala jedna a tá istá osoba....
-
Ja som mal taký pocit z tých SS ktoré sme si vymieňali a naozaj mi to aj podľa štýlu písania pripadalo tak. Preto sa pýtam. Ja osobne nepoznám ani jedného a na takých 99,99 % ani nikdy nebudem
Jednou byl sraz zákazníků Svět Modelů kousek odemě (asi 20km) tak jsem jel, pana Borského poznal osobně a dobrý, trochu jsme pokecali a pak dali Bowling, Dali tam byl tuším také, ale já nemam na lidi pamatováka tak už ani podle fotek nevím který to byl Hodně jsem probrali modely s panem Kocourkem je to sběratel tělěm i duší.
Sbírka modelů Citroën
Jo Dali odpověď zná, není to jeden a tentýž člověk. Já se zase nemůžu zbavit dojmu, že si tady mnozí pletou pojmy s dojmy.sva57 píše: Možná Dali.B by znal na to odpověď..