Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Odpovědět
Vlad

Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Příspěvek od Vlad »

Vraj...
Přílohy
Skoda.jpg

ja1

Příspěvek od ja1 »

Za mě obrovské zklamání. Těch opravdu zajímavých modelů je pomálu. Většinou jsou to auta z nedávné minulosti až současnosti a spousta je jen opakující se model jen s jiným polepem, nebo typ, který udělal už někdo jiný....Těch mnohem zajímavějších typů, které by zasluhovaly být jako model v této kolekci je přitom spousta. Trochu mi to připomíná směr, kterým se od určité doby vydal Abrex....

rallymag

Příspěvek od rallymag »

Pokud někdo máte doma zajímavé auto 1:1 tak stačí kontaktovat IXO. Auta se skenují 3D skenerem, proto vydávají jen modely, které lze v muzeu nebo u ochotného majitele naskenovat. Kdo je vlastníkem nedochovaného vozu 1:1, ať mě kontaktuje. Domluvím mu skenování, pak se vyrobí model...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Nic zajímavého :roll: Pokud bych kolekci sbíral, tak si připadal podvedený. Skoro samé moderní krabice :|

pavel14

Příspěvek od pavel14 »

rallymag píše:
11 lis 2024, 18:27
Pokud někdo máte doma zajímavé auto 1:1 tak stačí kontaktovat IXO. Auta se skenují 3D skenerem, proto vydávají jen modely, které lze v muzeu nebo u ochotného majitele naskenovat. Kdo je vlastníkem nedochovaného vozu 1:1, ať mě kontaktuje. Domluvím mu skenování, pak se vyrobí model...
V depozitáři Škoda toho mají celkem dost...

Favorit coupe, 720, 740, 760, felicia golden prague, fabia paris, Ahoj, Tudor, Roomster concept, yeti concept cabrio, yeti pickup, ....

Klidně mohou zařadit i další ne přímo od Škody... MTX pickup DC, lauretu, favorit pickup "jezevčík", MNA900 a furgonet z BAZu, ...

Je toho stále dost...

rocs

Příspěvek od rocs »

Ak je ten zoznam reálny, tak sú čísla 101-144 absolútnym sklamaním.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No jo, jdou cestou Abrexu - forma je hotová, tak na to dáme hasiče, policajty a další a vyděláme.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to tak, ale Abrex to nevymyslel. Už užitkové Ypsilonky byly ve velkém množství variant. Jenom Ford by zaplnil celou vitrinu. Jasně, že jsem to vzdal ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Kamarát ide od stovky kolekciu odhlásiť. Ešte ale počká, či sa zoznam potvrdí.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

U mňa zaujímavé Š Favorit Sedan, Š Slavia Concept, Kodoaq 2024 a Š Enyaq IV, ostatné si môžu nechať. T.j. 4 zo 44 ... Zoznam vyzerá vieryhodne - po skúsenostiach s "naťahovaním" iných sérií od DeA (farebné verzie, iná potlač apod.). Žiadne táraninky o tom, že by sa zaujímali o vyhovenie želaniam zberateľov od DeA neobstoja. A, keď ide o to, v Škoda múzeu majú zaujímavých áut 1:1 na skenovanie až-až... :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“