Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Za mě obrovské zklamání. Těch opravdu zajímavých modelů je pomálu. Většinou jsou to auta z nedávné minulosti až současnosti a spousta je jen opakující se model jen s jiným polepem, nebo typ, který udělal už někdo jiný....Těch mnohem zajímavějších typů, které by zasluhovaly být jako model v této kolekci je přitom spousta. Trochu mi to připomíná směr, kterým se od určité doby vydal Abrex....
Pokud někdo máte doma zajímavé auto 1:1 tak stačí kontaktovat IXO. Auta se skenují 3D skenerem, proto vydávají jen modely, které lze v muzeu nebo u ochotného majitele naskenovat. Kdo je vlastníkem nedochovaného vozu 1:1, ať mě kontaktuje. Domluvím mu skenování, pak se vyrobí model...
Nic zajímavého Pokud bych kolekci sbíral, tak si připadal podvedený. Skoro samé moderní krabice
V depozitáři Škoda toho mají celkem dost...rallymag píše: ↑11 lis 2024, 18:27Pokud někdo máte doma zajímavé auto 1:1 tak stačí kontaktovat IXO. Auta se skenují 3D skenerem, proto vydávají jen modely, které lze v muzeu nebo u ochotného majitele naskenovat. Kdo je vlastníkem nedochovaného vozu 1:1, ať mě kontaktuje. Domluvím mu skenování, pak se vyrobí model...
Favorit coupe, 720, 740, 760, felicia golden prague, fabia paris, Ahoj, Tudor, Roomster concept, yeti concept cabrio, yeti pickup, ....
Klidně mohou zařadit i další ne přímo od Škody... MTX pickup DC, lauretu, favorit pickup "jezevčík", MNA900 a furgonet z BAZu, ...
Je toho stále dost...
Ak je ten zoznam reálny, tak sú čísla 101-144 absolútnym sklamaním.
No jo, jdou cestou Abrexu - forma je hotová, tak na to dáme hasiče, policajty a další a vyděláme.
Je to tak, ale Abrex to nevymyslel. Už užitkové Ypsilonky byly ve velkém množství variant. Jenom Ford by zaplnil celou vitrinu. Jasně, že jsem to vzdal
Kamarát ide od stovky kolekciu odhlásiť. Ešte ale počká, či sa zoznam potvrdí.
U mňa zaujímavé Š Favorit Sedan, Š Slavia Concept, Kodoaq 2024 a Š Enyaq IV, ostatné si môžu nechať. T.j. 4 zo 44 ... Zoznam vyzerá vieryhodne - po skúsenostiach s "naťahovaním" iných sérií od DeA (farebné verzie, iná potlač apod.). Žiadne táraninky o tom, že by sa zaujímali o vyhovenie želaniam zberateľov od DeA neobstoja. A, keď ide o to, v Škoda múzeu majú zaujímavých áut 1:1 na skenovanie až-až...