Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Odpovědět
Pedro65

Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Příspěvek od Pedro65 »

Díky za fotky ve kterých je poznat že se liší od Abrexu i Amercomu. Tady Dea zareagoval stejně jako s Felicií č.26 a to je dobře. To že DeA zabrousí i do první republiky je dobře a třeba nás ještě překvapí dalšími modely z této doby.

rocs

Příspěvek od rocs »

Taký Populár by určite potešil.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Ja verím, že nás prekvapí ďalšími staršími kúskami.
Len dúfam, že "kvalita" ala Felda 1998 sa už nebude opakovať. Lebo to je od nich to najhoršie, čo doposiaľ vydali :( .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

rocs píše:
21 led 2022, 15:25
Aj toto bude v kaleidoskope, len sa ešte nevie číslo.
Superb.jpg
SUPERB
Mohl bych poprosit o link na topic, kde se tyto fotky budoucích čísel Kaleidoskopu vyskytují/postupě přidávají?

rocs

Příspěvek od rocs »

rocs

Příspěvek od rocs »

Bude aj špecialne číslo:
safe_image.jpg
safe_image.jpg (72.66 KiB) Zobrazeno 897 x

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Nič nebude, to je iba fotomontáž a ešte aj zle spravená - všimni si napr. hore cenu ;)
Inak teda, tá Avia bude vo francúzskej sérii doprovodných vozidiel rally, tuším niekedy v marci - odtiaľ je aj tá orezaná fotka.

rocs

Příspěvek od rocs »

Asi máš pravdu

petrinza

Příspěvek od petrinza »

Minulý týden mi také dorazila zásilka se Š1203 a Š105S. Nebyl jsem doma, takže platbu jsem provedl ihned po návratu v sobotu 12.2. Platím přes osobní zónu platbou online kartou, měl jsem za to, že to je spolehlivý způsob, jak se vyhnout problémům kolegů sběratelů s nepřiřazením platby a pozastavením kolekce. A ejhle, je 15.2. a zjišťuji, že mi byla kolekce pozastavena pro nezaplacení. Mám za to, že lhůta k úhradě je 14 dnů, tedy mají-li na stránkách datum doručení 9.2. , pak + 14 dnů je 23.2. I začal jsem pátrat, co se přihodilo, a zjistil jsem, že u částky zaplacené na účet DeAgostini kartou je úplně jiný variabilní symbol, než na přiložené složence. Napsal jsem jim přes dotazy v osobní zóně, tak jsem zvědav. A byl jsem měkkej, tak jsem jim tu platbu poslal znovu převodem z účtu na správný variabilní symbol. Ale pokud nejsou schopni si systémově zajistit přiřazení platby kartou, kde zákazník má možnost pouze zadat údaje týkající se karty, pak nevím, jak se problémům s přiřazením plateb vyhnout a jak to ted udělat, aby mi všechny kolekce chodily. T603 mám nastavenou tak, že si sami strhávají částku z karty a pak odesílají, ale mě se to principiálně nelíbí, protože zpravidla se částka strhne minimálně pět dní před tím, než je zásilka odeslána.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Nič si z toho nerob, DeA malo zase nejaký problém, a veľa ľuďom kolekciu, tak ako tebe, pozastavili aj keď majú zaplatené. Niektorým už ju aj znova odblokovali.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“