Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Díky za fotky ve kterých je poznat že se liší od Abrexu i Amercomu. Tady Dea zareagoval stejně jako s Felicií č.26 a to je dobře. To že DeA zabrousí i do první republiky je dobře a třeba nás ještě překvapí dalšími modely z této doby.
Taký Populár by určite potešil.
Ja verím, že nás prekvapí ďalšími staršími kúskami.
Len dúfam, že "kvalita" ala Felda 1998 sa už nebude opakovať. Lebo to je od nich to najhoršie, čo doposiaľ vydali .
Len dúfam, že "kvalita" ala Felda 1998 sa už nebude opakovať. Lebo to je od nich to najhoršie, čo doposiaľ vydali .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Bude aj špecialne číslo:
Nič nebude, to je iba fotomontáž a ešte aj zle spravená - všimni si napr. hore cenu
Inak teda, tá Avia bude vo francúzskej sérii doprovodných vozidiel rally, tuším niekedy v marci - odtiaľ je aj tá orezaná fotka.
Inak teda, tá Avia bude vo francúzskej sérii doprovodných vozidiel rally, tuším niekedy v marci - odtiaľ je aj tá orezaná fotka.
Asi máš pravdu
Minulý týden mi také dorazila zásilka se Š1203 a Š105S. Nebyl jsem doma, takže platbu jsem provedl ihned po návratu v sobotu 12.2. Platím přes osobní zónu platbou online kartou, měl jsem za to, že to je spolehlivý způsob, jak se vyhnout problémům kolegů sběratelů s nepřiřazením platby a pozastavením kolekce. A ejhle, je 15.2. a zjišťuji, že mi byla kolekce pozastavena pro nezaplacení. Mám za to, že lhůta k úhradě je 14 dnů, tedy mají-li na stránkách datum doručení 9.2. , pak + 14 dnů je 23.2. I začal jsem pátrat, co se přihodilo, a zjistil jsem, že u částky zaplacené na účet DeAgostini kartou je úplně jiný variabilní symbol, než na přiložené složence. Napsal jsem jim přes dotazy v osobní zóně, tak jsem zvědav. A byl jsem měkkej, tak jsem jim tu platbu poslal znovu převodem z účtu na správný variabilní symbol. Ale pokud nejsou schopni si systémově zajistit přiřazení platby kartou, kde zákazník má možnost pouze zadat údaje týkající se karty, pak nevím, jak se problémům s přiřazením plateb vyhnout a jak to ted udělat, aby mi všechny kolekce chodily. T603 mám nastavenou tak, že si sami strhávají částku z karty a pak odesílají, ale mě se to principiálně nelíbí, protože zpravidla se částka strhne minimálně pět dní před tím, než je zásilka odeslána.
Nič si z toho nerob, DeA malo zase nejaký problém, a veľa ľuďom kolekciu, tak ako tebe, pozastavili aj keď majú zaplatené. Niektorým už ju aj znova odblokovali.