Príde mi to proste tak, že to je posledný výkrik pred krachom. Ale to je iba môj osobný názor, ničím nepodložený, takže to neberte vážne

Za DeA som nesmierne rád, aj keď nie všetko od nich je OK. Napr. aj tá spomínaná 110 LS, 1202 Dodávka, Felicia Hardtop s ostatkom priehlbne po plátenej streche, niektoré 1203 minibusy (kultovky) mali tiež problém s "nedoliatou" formou, + ostatné občas lak, občas proporcie a pod. Ale tie isté problémy má/mal aj Abrex a to stojí násobne viac než DeA a problémov mal tiež viac ako DeA (nerátam začiatky Abrexu, tam bol celkom fajn).
Ale treba povedať aj "B". Dnes už tieto problémy majú aj iný zavedený výrobcovia a hlavne aj tí drahší. IXO námatkou napr. 130LA a LR, aj súťažná Lada - osekané a zjednodušené detaily, interiér, kolesá, lišty a u ostatných modelov by sa toho našlo viac. Minichamps dnes už nestojí skoro ani za zmienku. AutoCult má proporčných nepodarkov tiež dosť. AutoArt v 18-tkach ide tiež dolu vodou a cenovo vystrelil do výšin a pod. Dnes už človek aby kvalitné modely hľadal pomaly lupou a aj tak bude mať problém nejaký nájsť, žiaľ