IXO Museum
Re: IXO Museum
Ještě jsem nad textem odpovědi badal a z loňského katalogu bylo téměř všechno vydáno. Chybí prave kolekce Museum. Je zřejmé, že je na úrovni zmíněného projektu, tak možná letos šance je. Docela by mě zajímalo, jakou funkci ma ve firmě ten Tonda Zigulik
. Před časem odpovídal na maily přímo pan Peres...

No ono jim těžko věřit. Za posledních půl roku jsem jim psal asi 4x a pokaždý mi tvrdili něco jiného. jednou už to bylo v Evropě, pak že je to na cestě a bude v lednu, teď že není v Evropě zájem, tak nevyrobili; čert ví, jak to je doopravdy.
Na zastavenou výrobu to fakt nevypadá. Zaznamenal jsem další tsunami nakladaku. Lež se v dnešní době bohužel stala normou 

Taky mě to štve, ale už jsem to sem psal tolikrát ... Na facebooku (chystané modely) je náklaďáky a rally. 

Vím, ale občas si potřebuju fnuknout. Doplnění chybějících kousků kolekce Museum se taky nedaří. Jsou zatím za desne ceny a mimo EU. Jasně, že jsem ve strehu...
Koukám na aktualizované stránky IXO. Je mi z toho fakt smutno. Naděje zdrhla do pryc 

To máš z toho, že sbíráš vetrány, které prý dneska nikoho nezajímají. Sbírej tahače - mrkni na jejich facebook - každý druhý den je tam avizován nový.

Já vím, blbý řeči

No jo, nabídka určuje poptávku, ale u mě teda ani nahodou 

Tak konečně, dočkal jsem se, další tahač představen na facebooku po PĚTI dnech od minulého. Už jsem měl absťák, celých 5 dní bez nového tahače. Jak jsem to mohl jen vydržet

To víš, taky tady mám nadšením mejdan