IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Ještě jsem nad textem odpovědi badal a z loňského katalogu bylo téměř všechno vydáno. Chybí prave kolekce Museum. Je zřejmé, že je na úrovni zmíněného projektu, tak možná letos šance je. Docela by mě zajímalo, jakou funkci ma ve firmě ten Tonda Zigulik :D . Před časem odpovídal na maily přímo pan Peres...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No ono jim těžko věřit. Za posledních půl roku jsem jim psal asi 4x a pokaždý mi tvrdili něco jiného. jednou už to bylo v Evropě, pak že je to na cestě a bude v lednu, teď že není v Evropě zájem, tak nevyrobili; čert ví, jak to je doopravdy.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Na zastavenou výrobu to fakt nevypadá. Zaznamenal jsem další tsunami nakladaku. Lež se v dnešní době bohužel stala normou :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Taky mě to štve, ale už jsem to sem psal tolikrát ... Na facebooku (chystané modely) je náklaďáky a rally. :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Vím, ale občas si potřebuju fnuknout. Doplnění chybějících kousků kolekce Museum se taky nedaří. Jsou zatím za desne ceny a mimo EU. Jasně, že jsem ve strehu...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Koukám na aktualizované stránky IXO. Je mi z toho fakt smutno. Naděje zdrhla do pryc :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

H+H+ píše:
09 bře 2021, 15:23
Koukám na aktualizované stránky IXO. Je mi z toho fakt smutno. Naděje zdrhla do pryc :roll:
To máš z toho, že sbíráš vetrány, které prý dneska nikoho nezajímají. Sbírej tahače - mrkni na jejich facebook - každý druhý den je tam avizován nový. :D
Já vím, blbý řeči :D Ale avizovaný sortiment na fb jsou: 1. tahače, 2. rally, pak dlouho nic, dlouho nic, pak ojediněle CLC z 50 a 60 let a pak už vůbec nic. Smutný vývoj frmy, která před 10 - 12 lety měla široký sortiment a skoro každý měsíc z každé kategorie něco vydala.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No jo, nabídka určuje poptávku, ale u mě teda ani nahodou :!:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak konečně, dočkal jsem se, další tahač představen na facebooku po PĚTI dnech od minulého. Už jsem měl absťák, celých 5 dní bez nového tahače. Jak jsem to mohl jen vydržet :D :D :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To víš, taky tady mám nadšením mejdan :roll:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“