Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
Pánové, vím že to není o tatře, ale český auto to je - proč se sem nevozí osmnáctinové škodovky ? Na ali expressu slintám na Superbem a nechápu že v ČR není k dostání ? Prý se to nějak nesmí u nás prodávat či co, je to pravda ? Ten model je podle fotek nádherný. Abrex udělal jen Mk. II, pak toho ze třicátých let, teď eRko a konec zvonec...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jistý, ale myslím, že nemají licenci od Škoda Auto
Abrex prý má začít dovážet tyto paudi modely, licence nebyla protože si to objednal volkswagen z Číny a ten s evropským nemá právně nic společného tak se na to koukali jako na padělek.
Ale stejně musí se nechat že v poslední době mají sběratelé tater zně, co chvilku to nějaký model a i ve větších měřítcích.
Ale stejně musí se nechat že v poslední době mají sběratelé tater zně, co chvilku to nějaký model a i ve větších měřítcích.
Je to tak, modely z Číny nemají licenci pro jiné trhy.
Nejde jen o Škodu, ale i další značky.
Tj nakup tam a model ti přijde, možná ti dopočítají DPH... a možná ho znehodnotí jako padělek.
zase jich tu nebude tolik
Nejde jen o Škodu, ale i další značky.
Tj nakup tam a model ti přijde, možná ti dopočítají DPH... a možná ho znehodnotí jako padělek.
zase jich tu nebude tolik
Sbírka modelů Citroën
Zdravím , tak jsem objednal obě , Tatra je Tatra a myslím že výborná cena ,100E pořád lepší než 10.000,-Kč od fir. Knopp.
Zdravím , já kupuju Škodovky od Paudi na Small Cars akorát jsou trochu dražší ale není problém .
Supík Mk. III tam není, ale třeba bude. Dík za tip.
No je to na palicu, nechápu proč se tedy s nima Škoda/VW Europe (jak to proboha může být jiný VW, ten je snad jen jeden, ne ?) nedomluví, copak pěkný model soudobého modelu není ta nejlepší propagace ?
No je to na palicu, nechápu proč se tedy s nima Škoda/VW Europe (jak to proboha může být jiný VW, ten je snad jen jeden, ne ?) nedomluví, copak pěkný model soudobého modelu není ta nejlepší propagace ?
Jsou věci co pochopit nejdou, naštěstí abrex napadlo že levnější vyjde si vydupat licenci na tyto modely než je vyvíjet znovu.Tak se blýská na lepší časy.
Jinak k barvě šel jsem do decentní šedé, černá mi k 87 vůbec nejde.
Jinak k barvě šel jsem do decentní šedé, černá mi k 87 vůbec nejde.
Černá ti k 87 nejde. no, protože na fotkách je většinou od H Z stříbrna. A při současných renovacich se používaji jiné barvy. Věř, že 99 procent bylo černých. Ja si objednal černou, i když zběratele tvrdí, že černý model je nevyrazný. T 603 mám červenobílou a uvažuji, že ji vyměním za černou. nepříde mi ten model tak umělý.
Pravda Tatrovácke žně. Sotva jsem koupil 815ku a v létě 111 1/43
Pravda Tatrovácke žně. Sotva jsem koupil 815ku a v létě 111 1/43
Celkem Vám pánové závidím, hned bych šel do jakékoli Tatrovky, protože tu značku mám moc rád. Jen pořád čekám, že to nakonec vyrobí nějaká špičková firma jako otvírací die-cast. No asi se nejspíš nedočkám.
Už jsem chtěl založit novou větev svého sbírání a dát se do 1:43 a nakoupit si tu kolekci od Premium Classixxs, ale tam zase na těch sklápěčkách udělali úplně blbě ty vyklápěcí písty, prostě naopak, tak jsem to vzdal.
Už jsem chtěl založit novou větev svého sbírání a dát se do 1:43 a nakoupit si tu kolekci od Premium Classixxs, ale tam zase na těch sklápěčkách udělali úplně blbě ty vyklápěcí písty, prostě naopak, tak jsem to vzdal.