Modely Tatra

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
AlCZ

Re: Modely Tatra

Příspěvek od AlCZ »

Pánové, vím že to není o tatře, ale český auto to je - proč se sem nevozí osmnáctinové škodovky ? Na ali expressu slintám na Superbem a nechápu že v ČR není k dostání ? Prý se to nějak nesmí u nás prodávat či co, je to pravda ? Ten model je podle fotek nádherný. Abrex udělal jen Mk. II, pak toho ze třicátých let, teď eRko a konec zvonec...

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Nejsem si jistý, ale myslím, že nemají licenci od Škoda Auto

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Abrex prý má začít dovážet tyto paudi modely, licence nebyla protože si to objednal volkswagen z Číny a ten s evropským nemá právně nic společného tak se na to koukali jako na padělek.

Ale stejně musí se nechat že v poslední době mají sběratelé tater zně, co chvilku to nějaký model a i ve větších měřítcích.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Je to tak, modely z Číny nemají licenci pro jiné trhy.
Nejde jen o Škodu, ale i další značky.
Tj nakup tam a model ti přijde, možná ti dopočítají DPH... a možná ho znehodnotí jako padělek.
zase jich tu nebude tolik
Sbírka modelů Citroën

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , tak jsem objednal obě , Tatra je Tatra a myslím že výborná cena ,100E pořád lepší než 10.000,-Kč od fir. Knopp.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , já kupuju Škodovky od Paudi na Small Cars akorát jsou trochu dražší ale není problém .

AlCZ

Příspěvek od AlCZ »

Supík Mk. III tam není, ale třeba bude. Dík za tip.
No je to na palicu, nechápu proč se tedy s nima Škoda/VW Europe (jak to proboha může být jiný VW, ten je snad jen jeden, ne ?) nedomluví, copak pěkný model soudobého modelu není ta nejlepší propagace ?

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Jsou věci co pochopit nejdou, naštěstí abrex napadlo že levnější vyjde si vydupat licenci na tyto modely než je vyvíjet znovu.Tak se blýská na lepší časy.

Jinak k barvě šel jsem do decentní šedé, černá mi k 87 vůbec nejde.

T603

Příspěvek od T603 »

:D Černá ti k 87 nejde. :D no, protože na fotkách je většinou od H Z stříbrna. A při současných renovacich se používaji jiné barvy. Věř, že 99 procent bylo černých. Ja si objednal černou, i když zběratele tvrdí, že černý model je nevyrazný. T 603 mám červenobílou a uvažuji, že ji vyměním za černou. nepříde mi ten model tak umělý.
Pravda Tatrovácke žně. Sotva jsem koupil 815ku a v létě 111 1/43 :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Celkem Vám pánové závidím, hned bych šel do jakékoli Tatrovky, protože tu značku mám moc rád. Jen pořád čekám, že to nakonec vyrobí nějaká špičková firma jako otvírací die-cast. No asi se nejspíš nedočkám. :(
Už jsem chtěl založit novou větev svého sbírání a dát se do 1:43 a nakoupit si tu kolekci od Premium Classixxs, ale tam zase na těch sklápěčkách udělali úplně blbě ty vyklápěcí písty, prostě naopak, tak jsem to vzdal. :(

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“