Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

Stanley

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od Stanley »

Takže už to v Poľsku uťali - už je pri No.192 Fiat 1500 oznámený koniec kolekcie... Takže žiadne zázraky sa nedejú, aj keď bola séria stále úspešná a vypredaná - nepokračuje... Boh vie, že aké marketingové stratégie vlastne DAg zastáva ... :evil:

ladin

Příspěvek od ladin »

Tak to je škoda, doufal jsem, že tam dají ještě FIAT 128 Sport Coupé.

Obrázek

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Tak dnes došla Tatra 603-1 a Lada 2107 Legendární automobily - objednáno emailem.
BOHUŽEL je u toho dopis z DeA - pošlou ještě č.3 a 4 a dočasně je kolekce POZASTAVENA!!!
:( :( :( :(

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Tak to dopadlo stejně jako loni :cry: čtyři čísla a dost :x

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Hm, takže bielo-čierna 603-ka bude mať aspoň vyššiu hodnotu? :D

Škoda no, takže už len Zlatá kolekcia v Poľsku ostane. :( Bude mi to chýbať.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Šmidke píše:Tak dnes došla Tatra 603-1 a Lada 2107 Legendární automobily - objednáno emailem.
BOHUŽEL je u toho dopis z DeA - pošlou ještě č.3 a 4 a dočasně je kolekce POZASTAVENA!!!
:( :( :( :(
To se dalo čekat, že to tak dopadne. A protože dočasně má v Čechách (i na Slovensku) časovou jednotku "Furt", tak je potvrzeno, že už se modelů Škodovek a dalších, které nevyšly v našich "Kultovkách" ,ale vyšly v Polsku, Rumunsku atd. v trafikách , ani jinak nedočkáme. Snad od překupníků za nehorázně vysokou cenu, za kterou jsou ale už modely IXO - IST, ovšem na jiné úrovni zpracování.....

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

Tady jedna v našich končinách spíše raritka než kultovka, pozdrav od našich rumunských soudruhů z již ukončené kolekce "Masini de legenda", které jsem neodolal : Dacia 1410 Sport ...

(nefunkční link odstraněn adminem)

Na poměry kultovek dobrý lak, nezalité spáry, dokonce i malovaná zrcátka a těsnění oken, zadní skupinová světla dvoubarevná. Interiér klasicky černý. K tomu všemu podstavec nad poměry kultovek.

Speed

Příspěvek od Speed »

Dacia 1410 Sport bol naozaj jedným z najlepších modelov, takisto aj Dacia 1310, ktorá bola v rumunskom vydaní neporovnateľne krajšia než tá naša.

Mikesh

Příspěvek od Mikesh »

Naprosto souhlasim, s českou/polskou edicí se to většinou nedá kvalitativně srovnávat. Navíc mají i hezký podstavec. Jinak pokud by někdo chtěl něco z Rumunské série, tak mám na prodej za lidové ceny :D můžete se na mě obrátit.

lada

Příspěvek od lada »

Dneska přišla Š 120L a Mercedes z kolekce Legendární automobily minulé éry. Je u toho dopis na povolení užití osobních dat pro případ obnovení kolekce.
Další model č.5 je avizován Trabant 601 v bleděmodré barvě, ale zda bude těžko říct. Modely jsou opět zdarma.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“