Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Takže už to v Poľsku uťali - už je pri No.192 Fiat 1500 oznámený koniec kolekcie... Takže žiadne zázraky sa nedejú, aj keď bola séria stále úspešná a vypredaná - nepokračuje... Boh vie, že aké marketingové stratégie vlastne DAg zastáva ...
Tak to je škoda, doufal jsem, že tam dají ještě FIAT 128 Sport Coupé.
Tak dnes došla Tatra 603-1 a Lada 2107 Legendární automobily - objednáno emailem.
BOHUŽEL je u toho dopis z DeA - pošlou ještě č.3 a 4 a dočasně je kolekce POZASTAVENA!!!
BOHUŽEL je u toho dopis z DeA - pošlou ještě č.3 a 4 a dočasně je kolekce POZASTAVENA!!!
Tak to dopadlo stejně jako loni čtyři čísla a dost
Hm, takže bielo-čierna 603-ka bude mať aspoň vyššiu hodnotu?
Škoda no, takže už len Zlatá kolekcia v Poľsku ostane. Bude mi to chýbať.
Škoda no, takže už len Zlatá kolekcia v Poľsku ostane. Bude mi to chýbať.
To se dalo čekat, že to tak dopadne. A protože dočasně má v Čechách (i na Slovensku) časovou jednotku "Furt", tak je potvrzeno, že už se modelů Škodovek a dalších, které nevyšly v našich "Kultovkách" ,ale vyšly v Polsku, Rumunsku atd. v trafikách , ani jinak nedočkáme. Snad od překupníků za nehorázně vysokou cenu, za kterou jsou ale už modely IXO - IST, ovšem na jiné úrovni zpracování.....Šmidke píše:Tak dnes došla Tatra 603-1 a Lada 2107 Legendární automobily - objednáno emailem.
Tady jedna v našich končinách spíše raritka než kultovka, pozdrav od našich rumunských soudruhů z již ukončené kolekce "Masini de legenda", které jsem neodolal : Dacia 1410 Sport ...
(nefunkční link odstraněn adminem)
Na poměry kultovek dobrý lak, nezalité spáry, dokonce i malovaná zrcátka a těsnění oken, zadní skupinová světla dvoubarevná. Interiér klasicky černý. K tomu všemu podstavec nad poměry kultovek.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Na poměry kultovek dobrý lak, nezalité spáry, dokonce i malovaná zrcátka a těsnění oken, zadní skupinová světla dvoubarevná. Interiér klasicky černý. K tomu všemu podstavec nad poměry kultovek.
Dacia 1410 Sport bol naozaj jedným z najlepších modelov, takisto aj Dacia 1310, ktorá bola v rumunskom vydaní neporovnateľne krajšia než tá naša.
Naprosto souhlasim, s českou/polskou edicí se to většinou nedá kvalitativně srovnávat. Navíc mají i hezký podstavec. Jinak pokud by někdo chtěl něco z Rumunské série, tak mám na prodej za lidové ceny můžete se na mě obrátit.
Dneska přišla Š 120L a Mercedes z kolekce Legendární automobily minulé éry. Je u toho dopis na povolení užití osobních dat pro případ obnovení kolekce.
Další model č.5 je avizován Trabant 601 v bleděmodré barvě, ale zda bude těžko říct. Modely jsou opět zdarma.
Další model č.5 je avizován Trabant 601 v bleděmodré barvě, ale zda bude těžko říct. Modely jsou opět zdarma.