deesse23 píše:že nesedí ani poměr výšky bočních oken a výšky dveří, zkrátka, že model CMC má nižší kabinu vzhledem ke zbytku auta - v jeho podání je kabina taková připlácnutá
Ještě se ale přece jenom vrátím k té žhavé novince CMC Atonu Zagato,jak tady píše Jirka.
Jistě ví spousta z nás, že třeba takový Bburago dělalo modely do krabice. Když byl model moc velký, tak se zmenšil.a když by v té krabici byl moc malý, tak se zvětšil,aby se v krabici více vyplnil volný prostor.
No a tak mě napadlo, zda se CMC nevydalo taky takovou cestou. A vyrobilo nám takový průlomový model ve své kolekci.Model do krabice. Protože tím, jak zvětšily světlost, pneu a udělali Astona takovýho svalnatýho,tak aby asi zachovali výšku vozidla a vlezlo se jim to do krabice,tak se zúžila okna a snížila se střecha.
A pak mě vrtalo hlavou, jak by se dal tento model nazvat jedním slovem.A je to tady-prostě obluda.

A ješte jedna věc : někdo múže podotknout, že jsem třeba prostě proti tomuto modelu zaujatý, že mu věnuji tak velkou, i když negativní pozornost.
Ale zase na druhou stranu je to model v dost vysoké cenové kategorii a podle toho by měl taky vypadat.Takže tak velká pozornost je jistě na místě.