Vady na modelech

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Paganini
Kontaktovat uživatele:

Re: Vady na modelech

Příspěvek od Paganini »

možná jsem se ztratil v překladu,ale zmínku o výztuze z hliníku nikde nevidím
Naposledy upravil(a) Paganini dne 27 led 2015, 18:51, celkem upraveno 1 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

"
Ve stejné době víme, že modelu potěžkat je důležité pro sběratele, a průměrná hmotnost našich kompozitních modelů s jejich interiéry hliníkové není mnohem méně na váhu zinkové slitiny hliníkové tělo model automobilu. Jinými slovy složeného modelu cítí stejně dobře na ruce jako naše metal ty. "

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

Sváťo, tam se objevil špatný překlad, originál je "die-cast interiors "

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Ano navíc v poslední větě je: AUTOart’s unique design for its next generation of model cars, which combines the benefits of composite bodies with die-cast zinc interiors, is patent pending.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jak byl odkaz od EasyDavid,tak mě to takto přeložil automatický překlad na konci na Facebooku. Tak to se omlouvám. Na druhou stranu by to byl návod pro AA, pokud by se jim ten kovový vnitřek rozpadal. Ale uvidíme jak to všechno bude.Dělat ukvapené závěry co by kdyby, není asi na místě. :)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

to nic, mě to taky zmátlo, tak jsem to dohledával a jinak souhlasím, zatím bych to taky neodvrhoval a uvidí se, jestli to bude nebo nebude slepá ulička ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:..a jsem rád,že se konečně někdo našel, kdo to chce řešit a nestrká hlavu do písku jako třeba Kyosho....
Kyosho by tu hlavu z písku už raději ani nemělo vytahovat...

Mě je na tom sympatické, že to tak trochu kopíruje i vývoj technologie skutečných aut, vždyť dneska už mají některá auta (zvláště supersporty) prakticky celý kompozitový monokok. Ale do těch prvních kusů rozhodně nepůjdu. Určitě tu technologii budou dále vychytávat za pochodu. A z případné absence laku mám opravdu obavy, nevěřím, že to bude pěkné. A i kdyby to bylo fajn, tak to zcela určitě přece jen bude mít jiný lesk než lakované die-casty. Z toho mám obavu. A pak taky musí dotáhnout tu technologii výroby tak, aby se tomu všechno otevíralo (dveře, kapota, kufr...). To si ale myslím, že je jen otázka času. Pak bych do toho možná šel.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

zde se jelo ještě poctivě, doporučuji juknout na technologii výroby 1962

https://www.youtube.com/watch?v=d_Yjyy_Rp2A
Sbírka modelů Citroën

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

paráda, moc pěkně se na to kouká...ale říkám si - to tehdy do čínské továrny denně dojížděli pracovníci z Evropy? :D

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

to ještě žádná Čína nebyla, ale poctivý Matchbox ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“