To Dali.B: No jasně, víc karosérií měly 2 první podvozky:-) Já jsem narazil na článek:
http://t613.blog.auto.cz/2008-05/sklopt ... di-kral-3/ , kde se píše o prvních 5 podvozcích.
Nejasnost mám u třetí karosérie prvního podvozku, který je v článku označen jako Berline de Voyage, což podle toho co píšeš je název šestého auta. Též co se týká modelu od Rio, je celý černý a dle fotografie v článku (i když černobílé) by mělo mít auto světlejší boky.
Jinak já mám T41 v 1:43 jen auto na druhém podvozku (Esders) od IXA. Protože série IXO Museum cca kopíruje sérii od Altaya, mohly by vyjít ještě 3 verze T41. Modely od Ria by však sérii doplňovaly a proto bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo zkušenost k kvalitou modelů Rio (dvojnásobná cena v porovnání s Ixem by měla znamenat i trochu vyšší kvalitu (vím, že ne dvojnásobnou; ostatně jak to změřit)).
Update: teď jsem se díval na Alpimodel.com, ono Rio vyrábí jednotlivé karosérie T41 v různých barevných kombinacích. U automobilů, kde jsou zdokumentovány všechny jednotlivé kusy tomu moc nerozumím.