Modely Tatra

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Kovové modely Tatra 87

Příspěvek od sva57 »

Dík za info i foto.Pěkně jsi to nafotil.Nikde jsem zatím neviděl takto detailní fotky.Bohužel musím konstatovat,že úroveň zpracování je ještě horší,než jsem si myslel.Ale nechci tě odrazovat,klidně sbírej dál ;)

koprfilmtatra

Příspěvek od koprfilmtatra »

Kontakt je uveden zde: http://www.knoppmodels.cz/
Já jsem s modelem spokojen, je pěkný. Samozřejmě mohl by být lepší(např.nárazníky řešené samolepkou jsou nic moc), ale na druhou stranu chromované části jsou pěkné. Zatím nikdo jiný Tatry 1/18 nedělá...Ještě řeším to, že na modelu chybí klika na otevření kapoty..tak uvidím.
Čekal jsem také, že bude model s poklicemi s logem tatraplánu a budou taky i SPZ(ty si dodělám).

rally43

Příspěvek od rally43 »

Tak právě na mail z téhle www stránky jsem psal. No možná je týden na odpověď krátká doba a jsem moc netrpělivý :oops: - jak dlouho jsi čekal na odpověď ty, prosím? :roll:

koprfilmtatra

Odpověd od p.Knoppa většinou do několika hodin.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

koprfilmtatra píše: Zatím nikdo jiný Tatry 1/18 nedělá.
..to je pravda a je to škoda.Snad se časem dočkám,že to někdo vyrobí podle mých představ.Tatrovky by si to určitě zasloužily a velmi rád bych je měl ve sbírce. ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Kolik jsi za ní dal??A poslal ti to nebo jsi si pro model musel dojet??
Svato takže jestli jsem to pochopil do 130rs popř. 200rs stále nepujdeš :)

koprfilmtatra

Cena 7500,-. Model mě poslal balíkem na dobírku.
Byl to poslední kus. Ještě má nějaké T-87. Jinak výrobu těchto modelů už ukončil.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše: Svato takže jestli jsem to pochopil do 130rs popř. 200rs stále nepujdeš :)
Jeden můj kamarád si kdysi prohlížel 130 RS ve Foxu a říkal,že to byla hrůza-hlavně lak a zpracování,když pomine tvarové nepřesnosti.A teďka po těch fotkách vím,že měl úplnou pravdu.Tak abych pak byl naštvaný,že jsem dal za takový dílo takový prachy,tak to raději oželím.Třeba se časem pochlapí v tomto směru Abrex, i když v to taky moc nedoufám.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

jasně,jinak pro ostatní bych sem dal nějaké fotky těch škodovek rally 130rs a 200rs,kdysi mi je poslal Peta Kocourek.Ale nevím,aby pak třeba nebyl naštvaný,že mu tady ty modely pomlouváme...... :roll:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě Libe k tomu mému předešlýmu přízpěvku: ten můj kamarád je velký rally fanda,objíždí všechny soutěze ve středu Evropy, a pochopitelně náš mistrák.A jak je něco v 1/18,tak to pro něj kupuju.A mít Škodovky rally v 1/18,to je takový jeho velký sen.Mimochodem ty fotky z rally legend byly od něho.Ale klidně to sem dej.A jestli to zkritizujem,nebo ne,to není nic proti p.Kocourkovi. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“