Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Kovové modely Tatra 87
Dík za info i foto.Pěkně jsi to nafotil.Nikde jsem zatím neviděl takto detailní fotky.Bohužel musím konstatovat,že úroveň zpracování je ještě horší,než jsem si myslel.Ale nechci tě odrazovat,klidně sbírej dál
-
Kontakt je uveden zde: http://www.knoppmodels.cz/
Já jsem s modelem spokojen, je pěkný. Samozřejmě mohl by být lepší(např.nárazníky řešené samolepkou jsou nic moc), ale na druhou stranu chromované části jsou pěkné. Zatím nikdo jiný Tatry 1/18 nedělá...Ještě řeším to, že na modelu chybí klika na otevření kapoty..tak uvidím.
Čekal jsem také, že bude model s poklicemi s logem tatraplánu a budou taky i SPZ(ty si dodělám).
Já jsem s modelem spokojen, je pěkný. Samozřejmě mohl by být lepší(např.nárazníky řešené samolepkou jsou nic moc), ale na druhou stranu chromované části jsou pěkné. Zatím nikdo jiný Tatry 1/18 nedělá...Ještě řeším to, že na modelu chybí klika na otevření kapoty..tak uvidím.
Čekal jsem také, že bude model s poklicemi s logem tatraplánu a budou taky i SPZ(ty si dodělám).
Tak právě na mail z téhle www stránky jsem psal. No možná je týden na odpověď krátká doba a jsem moc netrpělivý - jak dlouho jsi čekal na odpověď ty, prosím?
-
Odpověd od p.Knoppa většinou do několika hodin.
..to je pravda a je to škoda.Snad se časem dočkám,že to někdo vyrobí podle mých představ.Tatrovky by si to určitě zasloužily a velmi rád bych je měl ve sbírce.koprfilmtatra píše: Zatím nikdo jiný Tatry 1/18 nedělá.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Kolik jsi za ní dal??A poslal ti to nebo jsi si pro model musel dojet??
Svato takže jestli jsem to pochopil do 130rs popř. 200rs stále nepujdeš
Svato takže jestli jsem to pochopil do 130rs popř. 200rs stále nepujdeš
-
Cena 7500,-. Model mě poslal balíkem na dobírku.
Byl to poslední kus. Ještě má nějaké T-87. Jinak výrobu těchto modelů už ukončil.
Byl to poslední kus. Ještě má nějaké T-87. Jinak výrobu těchto modelů už ukončil.
Jeden můj kamarád si kdysi prohlížel 130 RS ve Foxu a říkal,že to byla hrůza-hlavně lak a zpracování,když pomine tvarové nepřesnosti.A teďka po těch fotkách vím,že měl úplnou pravdu.Tak abych pak byl naštvaný,že jsem dal za takový dílo takový prachy,tak to raději oželím.Třeba se časem pochlapí v tomto směru Abrex, i když v to taky moc nedoufám.hurvajs píše: Svato takže jestli jsem to pochopil do 130rs popř. 200rs stále nepujdeš
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jasně,jinak pro ostatní bych sem dal nějaké fotky těch škodovek rally 130rs a 200rs,kdysi mi je poslal Peta Kocourek.Ale nevím,aby pak třeba nebyl naštvaný,že mu tady ty modely pomlouváme......
Ještě Libe k tomu mému předešlýmu přízpěvku: ten můj kamarád je velký rally fanda,objíždí všechny soutěze ve středu Evropy, a pochopitelně náš mistrák.A jak je něco v 1/18,tak to pro něj kupuju.A mít Škodovky rally v 1/18,to je takový jeho velký sen.Mimochodem ty fotky z rally legend byly od něho.Ale klidně to sem dej.A jestli to zkritizujem,nebo ne,to není nic proti p.Kocourkovi.