Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od BaRT »

To si překvapil že vyměníš DS 23 za tohle :?
Sbírka modelů Citroën

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

nevyměnil, navíc jsem je objednal už minulý týden a DS 23 si pochopitelně nechám, jen jsem DS trochu omezil, to sám víš a podíval se z Francie i do světa a krom těhle dvou, které už mám od pátku na cestě, bych ještě chtěl od AutoArtu Aston Martin DB5 a Jaguar E-Type, ale jen ve verzi coupé, tak snad ho AA už konečně vydá :-)

Přiznávám, že se mě tahle auta vždy hodně líbila - mám rád 60. léta a když to tak vezmu, ty ses taky pustil i do jiných značek ;)

Krom toho jsem už taky chtěl mít i nějaký preciznější model..

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

deesse23 píše:díky, z tvých fotek jsem se právě nechal inspirovat :-)
To mě těší dvojnásob.
Klasika ze 60. let je nádherná, a co takhle nejkrásnější auto 60.let Lambo Miura. ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

jj, máš super fotky ;)
Jinak zásilka včera dorazila, modely jsou v pořádku, trochu jsem sice při vybalování bojoval se zadrátováním u 911, Mustang byl v pohodě..
AutoArt ale rozhodně nezklamal, spíš naopak, mám z nich radost, mé první AA :) kdyby tak všechny modely byly na takové úrovni zpracování.. hlavně Mustang je super.. tak až bude chvilka a podmínky nafotím je..
A jsem rád, že jsem právě ještě sehnal tyhle barevné verze, které z eshopů zmizely nejrychleji.. Teď už je má snad jen Tacot, ale za poněkud jinou cenu, každý model u nich vychází asi o 40 Euro dražší :P

Historii Lamba ještě tak neznám, ale Miura se mi líbí, stejně tak i Espada a obě má AA v nabídce.. Ale ty, jak jsem viděl, začínáš u Lamba až právě Espadou? ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak jsem se konečně rozhoupal a pořizuji tuto Redbulláckou C4 od AA,jelikož avizovaná verze z RMC 2009 byla "zametená pod koberec".
Již je na cestě z MO.
Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

deesse23 píše: bych ještě chtěl od AutoArtu Aston Martin DB5 a Jaguar E-Type, ale jen ve verzi coupé, tak snad ho AA už konečně vydá :-)...
Taky prahnu po DB5, ale od nákupu AA mě pořád ještě odrazuje jedna recenze, kterou jsem kdysi četl. Už není bohužel na síti nebo ji nemůžu najít. Autor to srovnával s verzí od Sunstaru. A závěr recenze? "Radši si kupte za levnější peníz od Sunstaru než za přemrštěný od AA. Kvalita je v podstatě srovnatelná." Tak pořád nevím. Je pravda, že ta DB5 od AA patří mezi jejich první modely, takže tomu odpovídá patrně i zpracování, na dnešní měřítko. Na eBay jsou ale bohužel dost žádané a cena se většinou vyšplhá tam, kde ji nehodlám akceptovat (na to, abych se na ni jen podíval a poslal ji třeba dál)

Nezbývá než čekat, jestli vyjde verze, kterou prezentoval AA v Norimberku. Možná to bude upgradovaná verze (podobně jako u Toyoty 2000 GT). A SUNSTAR taky teď nabízí DB5ky v katalogu 2011, na výstavě taky byly, tak uvidíme, jestli se čas nějak promítně do kvality (do ceny určitě :) ).

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Dodge Charger R/T 1970 od Authentics
Obrázek

a mladší brácha Charger R/T 1971 z téže série
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak toho zeleného Chargera R/T Magnum budeme mít oba ;) Taky zatím na cestě.

licer

Příspěvek od licer »

A tribute to England :)

Lotus Cortina MK1 sira Johna Whitemoora (AA)

Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Svato chválím C4 Redbull,ale čumím na MO na tu cenu jak se vyšplhala :shock:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“