Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
To si překvapil že vyměníš DS 23 za tohle 

Sbírka modelů Citroën
nevyměnil, navíc jsem je objednal už minulý týden a DS 23 si pochopitelně nechám, jen jsem DS trochu omezil, to sám víš a podíval se z Francie i do světa a krom těhle dvou, které už mám od pátku na cestě, bych ještě chtěl od AutoArtu Aston Martin DB5 a Jaguar E-Type, ale jen ve verzi coupé, tak snad ho AA už konečně vydá 
Přiznávám, že se mě tahle auta vždy hodně líbila - mám rád 60. léta a když to tak vezmu, ty ses taky pustil i do jiných značek
Krom toho jsem už taky chtěl mít i nějaký preciznější model..

Přiznávám, že se mě tahle auta vždy hodně líbila - mám rád 60. léta a když to tak vezmu, ty ses taky pustil i do jiných značek

Krom toho jsem už taky chtěl mít i nějaký preciznější model..
To mě těší dvojnásob.deesse23 píše:díky, z tvých fotek jsem se právě nechal inspirovat
Klasika ze 60. let je nádherná, a co takhle nejkrásnější auto 60.let Lambo Miura.

jj, máš super fotky
Jinak zásilka včera dorazila, modely jsou v pořádku, trochu jsem sice při vybalování bojoval se zadrátováním u 911, Mustang byl v pohodě..
AutoArt ale rozhodně nezklamal, spíš naopak, mám z nich radost, mé první AA
kdyby tak všechny modely byly na takové úrovni zpracování.. hlavně Mustang je super.. tak až bude chvilka a podmínky nafotím je..
A jsem rád, že jsem právě ještě sehnal tyhle barevné verze, které z eshopů zmizely nejrychleji.. Teď už je má snad jen Tacot, ale za poněkud jinou cenu, každý model u nich vychází asi o 40 Euro dražší
Historii Lamba ještě tak neznám, ale Miura se mi líbí, stejně tak i Espada a obě má AA v nabídce.. Ale ty, jak jsem viděl, začínáš u Lamba až právě Espadou?

Jinak zásilka včera dorazila, modely jsou v pořádku, trochu jsem sice při vybalování bojoval se zadrátováním u 911, Mustang byl v pohodě..
AutoArt ale rozhodně nezklamal, spíš naopak, mám z nich radost, mé první AA

A jsem rád, že jsem právě ještě sehnal tyhle barevné verze, které z eshopů zmizely nejrychleji.. Teď už je má snad jen Tacot, ale za poněkud jinou cenu, každý model u nich vychází asi o 40 Euro dražší

Historii Lamba ještě tak neznám, ale Miura se mi líbí, stejně tak i Espada a obě má AA v nabídce.. Ale ty, jak jsem viděl, začínáš u Lamba až právě Espadou?

Tak jsem se konečně rozhoupal a pořizuji tuto Redbulláckou C4 od AA,jelikož avizovaná verze z RMC 2009 byla "zametená pod koberec".
Již je na cestě z MO.

Již je na cestě z MO.

Taky prahnu po DB5, ale od nákupu AA mě pořád ještě odrazuje jedna recenze, kterou jsem kdysi četl. Už není bohužel na síti nebo ji nemůžu najít. Autor to srovnával s verzí od Sunstaru. A závěr recenze? "Radši si kupte za levnější peníz od Sunstaru než za přemrštěný od AA. Kvalita je v podstatě srovnatelná." Tak pořád nevím. Je pravda, že ta DB5 od AA patří mezi jejich první modely, takže tomu odpovídá patrně i zpracování, na dnešní měřítko. Na eBay jsou ale bohužel dost žádané a cena se většinou vyšplhá tam, kde ji nehodlám akceptovat (na to, abych se na ni jen podíval a poslal ji třeba dál)deesse23 píše: bych ještě chtěl od AutoArtu Aston Martin DB5 a Jaguar E-Type, ale jen ve verzi coupé, tak snad ho AA už konečně vydá...
Nezbývá než čekat, jestli vyjde verze, kterou prezentoval AA v Norimberku. Možná to bude upgradovaná verze (podobně jako u Toyoty 2000 GT). A SUNSTAR taky teď nabízí DB5ky v katalogu 2011, na výstavě taky byly, tak uvidíme, jestli se čas nějak promítně do kvality (do ceny určitě

Tak toho zeleného Chargera R/T Magnum budeme mít oba
Taky zatím na cestě.

A tribute to England
Lotus Cortina MK1 sira Johna Whitemoora (AA)

Lotus Cortina MK1 sira Johna Whitemoora (AA)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato chválím C4 Redbull,ale čumím na MO na tu cenu jak se vyšplhala