OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Výrobce Resin modelů OTTO
No zbohom...Takže kto nechce toho Leona, poprosím o pomoc pri objednaní formou predobjednávky. Chlapci v SEAT clube ma ubijú ak nebude ani kus
Mám možnosť doručiť model aj do Hradca Králové, takže by netrebalo riešiť ani poštu na SK.

Já dostal ten samý mail,ale konkrétní odpověď na registraci, nebo registrační číslo ID zatím neJá čekal na odpověď cca měsíc. Jinak jsem dneska dostal email, kde psali, že před pár dny registrovali už 3000ho člena.
A další info:
1. modely v 500ks nákladu jsou jen pro členy klubu a nebudou prodávány na internetu.. Sice je možné objednat 2 kousky, ale pokud bude zájem veliký, tak to stáhnou jen na 1 kus na objednávku.
2. Chtějí skončit s rally modely, protože je to stojí více, než čekali. Takže ta prosincová alpina je pokus, zda se to bude prodávat za vyšší cenu
3. vzhledem k tomu, že více jak 50% členů klubu nejsou frantící, tak proto zařadili do produkce i další evropské značky (viz VW).
4. Dále se omlouvají za pozdní reakce na emaily, ale zásilky posílají hromadně a tudíž všichni zaměstnanci balí, takže na emaily se nadívají.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:

Pro mě ani bod jedna-chystá se Mégane RS III bílý
A bod 2? Čekal jsem,že udělají Renault Mégane Maxi 

Takto nabroušenou evoluci jsem ještě neviděl.Více známá je méně brutální A4 s decentnějším křídlem,která měla být přímým konkurentem stratosu.Pokud A5 jezdila i v barvách Gitanes určitě ji udělají jako druhou verzi.sva57 píše:..paráda..
Tak my,co jsme chtěli koupit Maxi 5 Turbo Philips v OttO shopu,tak utřeme nos-vyprodáno

-
No ak to takto bude pokračovať tak neviem, neviem, či bude niečo z môjho prvého OTTA 

-
No možná jsme si špatně rozuměli.Z dřívějších nákupů mám 11 modelů