OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
LeonCupraR

Re: Výrobce Resin modelů OTTO

Příspěvek od LeonCupraR »

No zbohom...Takže kto nechce toho Leona, poprosím o pomoc pri objednaní formou predobjednávky. Chlapci v SEAT clube ma ubijú ak nebude ani kus :evil: Mám možnosť doručiť model aj do Hradca Králové, takže by netrebalo riešiť ani poštu na SK.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já čekal na odpověď cca měsíc. Jinak jsem dneska dostal email, kde psali, že před pár dny registrovali už 3000ho člena.
A další info:

1. modely v 500ks nákladu jsou jen pro členy klubu a nebudou prodávány na internetu. :( . Sice je možné objednat 2 kousky, ale pokud bude zájem veliký, tak to stáhnou jen na 1 kus na objednávku.
2. Chtějí skončit s rally modely, protože je to stojí více, než čekali. Takže ta prosincová alpina je pokus, zda se to bude prodávat za vyšší cenu
3. vzhledem k tomu, že více jak 50% členů klubu nejsou frantící, tak proto zařadili do produkce i další evropské značky (viz VW).
4. Dále se omlouvají za pozdní reakce na emaily, ale zásilky posílají hromadně a tudíž všichni zaměstnanci balí, takže na emaily se nadívají.
Já dostal ten samý mail,ale konkrétní odpověď na registraci, nebo registrační číslo ID zatím ne :(

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

:o tak ten bod 2 pro mě není potěšující :( no nic vypadá to,že resiny budu muset opustit a vrátit se zase na 100% ke kovákum ;)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Pro mě ani bod jedna-chystá se Mégane RS III bílý :( A bod 2? Čekal jsem,že udělají Renault Mégane Maxi :(
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

racing18

Příspěvek od racing18 »

sva57 píše:..paráda.. :D
Takto nabroušenou evoluci jsem ještě neviděl.Více známá je méně brutální A4 s decentnějším křídlem,která měla být přímým konkurentem stratosu.Pokud A5 jezdila i v barvách Gitanes určitě ji udělají jako druhou verzi.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak my,co jsme chtěli koupit Maxi 5 Turbo Philips v OttO shopu,tak utřeme nos-vyprodáno :o :evil:
Obrázek

LeonCupraR

No ak to takto bude pokračovať tak neviem, neviem, či bude niečo z môjho prvého OTTA :evil:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ty z Otta ještě nic nemáš :?:

LeonCupraR

Prečo, Ty už áno? Sakra...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No možná jsme si špatně rozuměli.Z dřívějších nákupů mám 11 modelů ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“