Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

BaRT
Site Admin

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od BaRT »

Wartburg byl jejich limuzína pro TOP lidi, pád Berlíndské zdi je jednoznačně spojen s Trabim...
Sbírka modelů Citroën

pepek

Příspěvek od pepek »

K tomu doručování sousedovi vedle již volha a trabi přišly v útery a mne ani dnes v pátek nic a to jim platim tak druhy třeti den po dostáni tak jestli to rozesílaji podle abecedy :-)

kult

Příspěvek od kult »

Já to dostávám vždy v pondělí ráno přesně po čtyřech týdnech

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Já dneska dostal Volhu a Trabiho s dárkem Š120 vínová, ale chybí mi Niva a Zaporožec, že prý jsou ve výrobě a dojdou během června...

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak podle abecedy to asi nebude, to bych to nedostal vůbec :-D To už bych spíše řekl že podle bydliště..

Nevim kdy to došlo, asi ve středu ale dneska jsem si byl pro zásilku a došla Volha i Trabant. Rozhodně si ale nemyslim, že by byl nejhorší..pravda, to divný zrcátko a malý SPZ nejsou nic moc, jinak ale normál..pro mě je stále nejhorší Wartburg...a už se těšim na T613

A ještě jedna zajímavost, na kultovniauta.cz mají zase u modelů doplněno datum vydání, asi už zvýšili výrobu..jsem zvedavej kolik bude k dispozici Tater, já si radši obědnal dvě :-D

kult

Příspěvek od kult »

Podle mě je ten trabant nejslabší,protože se u něj ani nesnažili udělat přední světla.Každý má jiný názor.Spz má téměř každá česká i polská kultovka jinak velké.(jsou vůbec všechny modely skutečně v měřítku 1:43)Ale spravil jsem si v polsku náladu jiným DDeronem.Ve středu nové číslo.Nic z čeho bych spadnul na pr..el,ale podle mě lepší než trabant.
(nefunkční link odstraněn adminem)
To by byla jizda,motor objem motoru 0,9 a 11 litru na sto.Ale byla by to stylovka.Za ty fotky se omlouvám nikdy jsem nefotil jenom ted občas na tohle forum.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ty fotky jsou hodně špatné, ale když to srovnám s 1/18 tak než zástup tohodle raději za 900 jednu 1/18

Za názor mě nekamenujte, vím argumenty místo, cena, výběr v 1/43
Sbírka modelů Citroën

kult

Příspěvek od kult »

Jo máš pravdu.Mě to focení moc nebere.Mimochodem dobrý stránky.Ale kultovky jsou spíš o množství a přístupný ceně.Znám spoustu lidí co si je kupujou a nikdy modely aut nesbírali.Já sám jsem se do ty doby než začali vycházet kultovky nezajímal o auta z východního bloku(kromě trabanta od sunstaru).

dopsler

Příspěvek od dopsler »

Tak dneska to přišlo Niva, Trabi, Volha. Docela povedene modely jenom kdyby to nekazily ty odflaknuté detaily. :D

majko01

Příspěvek od majko01 »

Tak kultovky začali dodávat dotisk starších čísel. Po Brně se ve většině trafik objevil GAZ 69

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“