Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Wartburg byl jejich limuzína pro TOP lidi, pád Berlíndské zdi je jednoznačně spojen s Trabim...
Sbírka modelů Citroën
K tomu doručování sousedovi vedle již volha a trabi přišly v útery a mne ani dnes v pátek nic a to jim platim tak druhy třeti den po dostáni tak jestli to rozesílaji podle abecedy
Já to dostávám vždy v pondělí ráno přesně po čtyřech týdnech
Já dneska dostal Volhu a Trabiho s dárkem Š120 vínová, ale chybí mi Niva a Zaporožec, že prý jsou ve výrobě a dojdou během června...
Tak podle abecedy to asi nebude, to bych to nedostal vůbec To už bych spíše řekl že podle bydliště..
Nevim kdy to došlo, asi ve středu ale dneska jsem si byl pro zásilku a došla Volha i Trabant. Rozhodně si ale nemyslim, že by byl nejhorší..pravda, to divný zrcátko a malý SPZ nejsou nic moc, jinak ale normál..pro mě je stále nejhorší Wartburg...a už se těšim na T613
A ještě jedna zajímavost, na kultovniauta.cz mají zase u modelů doplněno datum vydání, asi už zvýšili výrobu..jsem zvedavej kolik bude k dispozici Tater, já si radši obědnal dvě
Nevim kdy to došlo, asi ve středu ale dneska jsem si byl pro zásilku a došla Volha i Trabant. Rozhodně si ale nemyslim, že by byl nejhorší..pravda, to divný zrcátko a malý SPZ nejsou nic moc, jinak ale normál..pro mě je stále nejhorší Wartburg...a už se těšim na T613
A ještě jedna zajímavost, na kultovniauta.cz mají zase u modelů doplněno datum vydání, asi už zvýšili výrobu..jsem zvedavej kolik bude k dispozici Tater, já si radši obědnal dvě
Podle mě je ten trabant nejslabší,protože se u něj ani nesnažili udělat přední světla.Každý má jiný názor.Spz má téměř každá česká i polská kultovka jinak velké.(jsou vůbec všechny modely skutečně v měřítku 1:43)Ale spravil jsem si v polsku náladu jiným DDeronem.Ve středu nové číslo.Nic z čeho bych spadnul na pr..el,ale podle mě lepší než trabant.
(nefunkční link odstraněn adminem)
To by byla jizda,motor objem motoru 0,9 a 11 litru na sto.Ale byla by to stylovka.Za ty fotky se omlouvám nikdy jsem nefotil jenom ted občas na tohle forum.
(nefunkční link odstraněn adminem)
To by byla jizda,motor objem motoru 0,9 a 11 litru na sto.Ale byla by to stylovka.Za ty fotky se omlouvám nikdy jsem nefotil jenom ted občas na tohle forum.
Ty fotky jsou hodně špatné, ale když to srovnám s 1/18 tak než zástup tohodle raději za 900 jednu 1/18
Za názor mě nekamenujte, vím argumenty místo, cena, výběr v 1/43
Za názor mě nekamenujte, vím argumenty místo, cena, výběr v 1/43
Sbírka modelů Citroën
Jo máš pravdu.Mě to focení moc nebere.Mimochodem dobrý stránky.Ale kultovky jsou spíš o množství a přístupný ceně.Znám spoustu lidí co si je kupujou a nikdy modely aut nesbírali.Já sám jsem se do ty doby než začali vycházet kultovky nezajímal o auta z východního bloku(kromě trabanta od sunstaru).
Tak dneska to přišlo Niva, Trabi, Volha. Docela povedene modely jenom kdyby to nekazily ty odflaknuté detaily.
Tak kultovky začali dodávat dotisk starších čísel. Po Brně se ve většině trafik objevil GAZ 69