Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
No to je úžasný s tou Tatrou 613. Jsem si myslel, že u nás nebude vycházet nic, co ještě nevyšlo v Polsku a ejhle.
No, konečně už mi přšly ty kultovky, resp. měly by bejt na poště (jen jsem si tam nestačil skočit). Jsem se skoro bál toho, že mi nepošlou.
No, konečně už mi přšly ty kultovky, resp. měly by bejt na poště (jen jsem si tam nestačil skočit). Jsem se skoro bál toho, že mi nepošlou.
Tak konečně došla Volha ale bez Gazika v přiloženem vzkazu bylo vysvětlení, že z důvodu velkého zájmu byly některé modely vyprodané a musí je dovyrobyt. Takže příští měsíc dojde Záporožec a Lada Niva + Škoda 120 pokud se nepletu a Gazika pošlou až bude vyrobený. Ta 613 je bezvadná zpráva. Ještě by to chtělo Rapida a 110R a budu šťastnej.
-
No to je zajímavý. Takže mi taky dost možná příde jen ta Volha M21...
Dám vědět, každopádně.
Dám vědět, každopádně.
Tak mě v pondělí přišli oba.
Ta volha je zatím bezkonkurečně nejtěžší kultovní auto.
Ta volha je zatím bezkonkurečně nejtěžší kultovní auto.
Já ji nevážil ale řekl ych že T603 je těžší
Gáza jsem nesehnal, ale pokud neseženu T613 tak
A to jsem onedávno koupil na aukci 2X T 613 od kadenu. Na přestavbu. T 77 ixo mám, teď stavím Tatraplána a kdyby byla T 87 tak .
A to jsem onedávno koupil na aukci 2X T 613 od kadenu. Na přestavbu. T 77 ixo mám, teď stavím Tatraplána a kdyby byla T 87 tak .
No to si snad dělají prdel ne?!
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak to je docela "dobré". Ta cena u foxtoyse je fakt šílená. Ale jak to tak vypadá, tak lidi kupují.
Pak to nemá být beznadějně vyprodaný! když se na tom snaží kde kdo napakovat. Tohle je sice z PL série ale to kdy tam budou české verze je jen otázka času. A co mě nejvíc dokáže vytočit když na nějaké aukci to někteří prezentují jako IXO. Nebo něco nalepí a je to exlusiv rarita a limitka. Lidem dneska už není nic cizí.
P. S. Tatra tam není jedíná z "Kultowek"
P. S. Tatra tam není jedíná z "Kultowek"
To je pravda, každý se snaží na kultovkách vydělat. To jsem zvědav, co bude třeba za rok, za kolik se bude T603 prodávat.