nOstalgia

Odpovědět
Majkl

Re: nOstalgia

Příspěvek od Majkl »

marklukes píše: No já asi taky. Ten časopis mě mrzí. Ale právě přední maska byla důvodem, proč jsem nekoupil teď Ladu z kultovek. A vůbec, moc ...
Lada IST je fakt nádherná! Naprvní pohled vypadá Lada z kultovek téměř stejná, ale když to člověk porovná tak je to fakt rozdíl. IST má spoustu detailů, které kultowce chybí (viz tady: http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=120 ) a především ta maska (u IST vypadá krásně chromovaná s otvory a u kultovek je to jen stříbrná maska a to je u všech modelů).
Jinak se starými modely IST je problém, nezbývá než Ebay. Např. Toho traboše jsem tam koupil nového za asi 900,-

Barťák

Příspěvek od Barťák »

od vydání českých kultovek je tady nějak ticho :D nevíte někdo,kdy by měl na trh dorazit žigulík 2101 v 1:18 od IST???Taky jsem na jedněch německých stránkách viděl Volhu M24 v barvách Volkspolizei v 43ce.nevítě taky někdo nějáké podrobnosti???

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Podle oficiálních stránek to měl být březen 2010. Čili reálně je vždy zpoždění zhruba tak 2 měsíce, čili teoreticky někdy v květnu nebo červnu. Ale vzhledem k tomu, že jak na stánkách tak i na výstavě v Norimberku ještě nebyl vystaven konečný model, ale jen bezbarvý model, tak si myslím, že pokud bude ještě letos tak budeme rádi.

busto

Příspěvek od busto »

Niekolko vytužených modelov:
Obrázek

busto

Příspěvek od busto »

Obrázek
Zil 111 konečne dorazil do mojej garáže

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

busto, pekná zbierka mikrobusov, chýba tam len Barkas a Junosť, toho vládneho Zila 111 mám tiež doma, ale má poškodený lak na streche, tak skončí ako kabriolet.

busto

Příspěvek od busto »

Yunosť, Barkas a Aro sú na ceste a čakám na starý Raf, ale ten je od Agátu, takže uvidím ako to dopadne.

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Moje nostalgie:
(nefunkční link odstraněn adminem)

T603

Příspěvek od T603 »

Pánové neví někdo do kterého roku bylá veřejná bespečnost (modré auta) a odkdy VB (žlutobílá). A jaké barvy použít, tím myslím číslo Agama, revell a nebo jiné.

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Pravděpodobně Warszawa z série IST (podle stěračů, barevného interiéru a značky na podvozku):
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“