Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Za 2.600,- včetně poštovného. Myslím, že bch ho tady obratem prodal za víc. Ale to není můj záměr, jsem rád, že ho mám. Chtěl jse ho hlavně k těm silničním GT1.
A teď už na chvíli kašlu na eBay a vrhnu se zase na Auto Arty, kde už je docela dost novinek, které by mi neměly utéct.
A teď už na chvíli kašlu na eBay a vrhnu se zase na Auto Arty, kde už je docela dost novinek, které by mi neměly utéct.

jj-dík, a ještě to máš verzi bez brzdových třmenů a bez koberce v kabině 

Jo bez brzdových třmenů, třeba Boxstera mám taky bez. To jsem věděl, že třmeny měla až druhá série těch modelů. Koberce jsou pro mě novinka, to jsem netušil. 

Renault Mégane Maxi Coupe 1:18 Anson

AA ze Světa Modelů :
MERCEDES-BENZ 280 SE W111 Coupé Automatic (1968)
R6 • 2778ccm • OHC 12V • 118kW (160ps)
Tady byla volba barvy naprosto jasná, proti černému je tenhle krasavec.
Pro AA je typické, že ty zajímavější barevné varianty řadí až později.

MERCEDES-BENZ 280 SE W111 Coupé Automatic (1968)
R6 • 2778ccm • OHC 12V • 118kW (160ps)
Tady byla volba barvy naprosto jasná, proti černému je tenhle krasavec.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 19 lis 2010, 23:46, celkem upraveno 2 x.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore tak tento Mercedes je parádní.Jak vzhledově tak barevně.
To není jak ty dnešní moderní monstra,ty já moc nemusím 

Můj 800. model ve sbírce : z ebyae (USA) PEUGEOT 905 EVO LE MANS 1993-Spark

-
Naprosto souhlasím, velmi pěkný model a má oblíbená značka. Ostatně u Daliho jsem na hezké modely zvyklýhurvajs píše:Dalibore tak tento Mercedes je parádní.Jak vzhledově tak barevně.To není jak ty dnešní moderní monstra,ty já moc nemusím

Tak to gratuluji k hezkému výročí - pokud si pořídím jeden model za měsíc, tak můžu za 66 let rovněž slavitsva57 píše:Můj 800. model ve sbírce : z ebyae (USA) PEUGEOT 905 EVO LE MANS 1993-Spark