Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od BaRT »

Vše má své + i - pokud se orientuješ na jednu značku a není to obligátní Ferrari či lambo tak seš pak omezen tím že model nedělá tolik výrobců a nemůžeš si tolik vybrat. Což u tebe nehrozí a bereš si jen kousky které se ti líbí...
Sbírka modelů Citroën

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

A až mi doběhne doba hostingu, asi už to nebudu ani prodlužovat
taky se přidám k zachránění daliborových stránek ;) myslím, že by bylo škoda takové pěkné stránky rušit
V poslednej dobe zacinam vzdavam hold tym zberatelom, ktori si vyhranili smer a nedaju sa rozptylovat inymi kuskami
podle mě v dnešní době, kdy je obrovské množství kvalitních modelů, je téměř nutnost se nějak vyhranit. Přeci jenom to pak leze do peněz a taky je ta sbírka taková všehochuť, ode všeho něco (pokud teda nejste jako Sváťa, kterej snad má ode všeho všechno :D ). Ale je to samozřejmě každého volba

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sashator píše:taky se přidám k zachránění daliborových stránek ;) myslím, že by bylo škoda takové pěkné stránky rušit
Netrapte už mě s tím mým webem, fakt to nebylo lehké rozhodnutí.. :cry:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ale teď na veselejší téma :

Konečně zase pořádný CLASSIC od Signature Models. Dlouho teď žádnou pořádnou veteránskou novinku neměli. A 30. léta mám přeci jen úplně ale úplně nejraději. :) Ze Světa Modelů, vybíral jsem ten nejlepší ze tří kousků, které jsem si mohl prohlédnout. U Signature Models je ta možnost výběru velká výhoda. Modely mají pěkné, ale přeci jen AA to není.

MAYBACH SW 38 Spohn 2-door Sport Cabriolet (1937)
R6 • 3817ccm • OHC 12V • 103kW (140ps)

Více fotek ve Fotogalerii 18, s Maybachem jsem si po delší době pořádně zafotil... :D

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

sashator píše: (pokud teda nejste jako sváťa, kterej snad má ode všeho všechno :D ). Ale je to samozřejmě každého volba
Tak to se teda ohrazuji Sasho :) .Sbírám závodní a sportovní vozy od roku 1950 do dneška.Nesbírám formule,ameriky atd.Takže žádný"od všeho všechno".
A jinak Ti opravím přispěvek-Svaťa s velkým "S" ;) :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Kolega sběratel už má GT doma, BaRT stále čeká :-/

http://www.autactonny.estranky.cz/fotoa ... 10-_norev_
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Však se dočkáš ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Hold z centrály Praha - Jihlava to jde rychleji než Praha -Semily (můj dodavatel)
Sbírka modelů Citroën

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Dali.B píše:Ale teď na veselejší téma :

Konečně zase pořádný CLASSIC od Signature Models. Dlouho teď žádnou pořádnou veteránskou novinku neměli. A 30. léta mám přeci jen úplně ale úplně nejraději. :) Ze Světa Modelů, vybíral jsem ten nejlepší ze tří kousků, které jsem si mohl prohlédnout. U Signature Models je ta možnost výběru velká výhoda. Modely mají pěkné, ale přeci jen AA to není.

MAYBACH SW 38 Spohn 2-door Sport Cabriolet (1937)
R6 • 3817ccm • OHC 12V • 103kW (140ps)

Více fotek ve Fotogalerii 18, s Maybachem jsem si po delší době pořádně zafotil... :D
Náááádhera. 30. léta prostě miluju!!! .... :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Warepointu PORSCHE 911(997) GT3 RS 2010-Norev
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“