Přívěsy za auta
Přívěsy za auta
Všichni tady svými příspěvky řešíme modely,ale i za ty modely se dá něco pořídit.Např. já jsem se rozhodl,že si seženu'' plaťák'' pod moji 130 RS.Na foxtoysu měli před časem myslím, že velmi precizní 2 ''plaťáky'',ale ty už jsou vyprodané a cena také odpovídala výrobci.Jiné jsem nenašel.Neporadil by jste mi někdo,kde'' podvál'' pořídit?
Jináč myslím,že tohle vlákno mohou v klidu používat i příznivci ostatních přívěsů...
Jináč myslím,že tohle vlákno mohou v klidu používat i příznivci ostatních přívěsů...
Re: Přívěsy za auta
Podle mě máš nejlepší tohle:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Vyrábí to MotorMax v měřítkách 1/43, 1/24 a 1/18
Na Foxu je měli za 200, 300 a 400Kč dají se koupit i v sadách s autem od Motormaxu a pak má auto "něco jako tažné" pokud ho doděláš je to slušný a levný základ mam ho v 1/18:
Je hlavně celokovový.
Fox je teď samostatně nemá v 1/43 má už jenom 1/24, ale pokud jim napíšeš určitě ti řeknou jestli budou, nebo projít České E-Shopy...
Vyrábí to MotorMax v měřítkách 1/43, 1/24 a 1/18
Na Foxu je měli za 200, 300 a 400Kč dají se koupit i v sadách s autem od Motormaxu a pak má auto "něco jako tažné" pokud ho doděláš je to slušný a levný základ mam ho v 1/18:
Je hlavně celokovový.
Fox je teď samostatně nemá v 1/43 má už jenom 1/24, ale pokud jim napíšeš určitě ti řeknou jestli budou, nebo projít České E-Shopy...
Sbírka modelů Citroën
Nevypadá špatně na fotkách toho odkazu bez toho dílu uprostřed.200 Kč jsou také stravitené.Budu hledat,kdyby se ti ho také podařilo někde najít,tak mi dej vědět.Děkuji
ten střed je odmontovat, je to spíše na přepravu když to prodávají v sadě s naloženým autem...
Sbírka modelů Citroën
jj,to mi došlo po shlédnutí těch fotek.Teď už mi bude stačit po sehnání ''plaťáku'' sehnat ''jen'' modré metalické Mitsubishi Pajero r.v.2000 v dlouhé verzi.
ještě při hledání jsem v 1/24 jsem našel sety od Maista za 590Kč:
Mají to zde:
http://www.automodelyzlin.cz/
Mají to zde:
http://www.automodelyzlin.cz/
Když já bych potřeboval v 1:43
-
Celokovový 1:43....
Ten je hodně hezký.Já si nejdříve koupil Alpinku,pak Avii,obojí za dobrý kačky ,no a pak jsem na ebay.com/uk viděl tento set a měl jsem na sebe vztek.Co na plat.Co do vzhledu a bohužel ale i ceny vede Minichamps.