Tuning, předělávky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
lazard

Re: Tuning, předělávky

Příspěvek od lazard »

Mam dotaz na vsechny upravce modelu. Mam model Cadillac CTS-V Sedan Mk.II, ktery je vsak v asijslke verzi, coz znamena, ze ma cire zadni svetla (viz nize), namisto cervenych jak ma mit US verze (viz nize) - svetla maji asi byt stejneho odstinu jako brzdove svetlo na viku kufru, cili dosti tmave cervene. Muzete mi prosim poradit, jakou modelarskou barvu mam pouzit (pokud vubec existuje), abych svetla prebarvil na cervenou? A barvi se to pouze z vnejsi strany, nebo i z vnitrni strany. Predem diky.
model:
Obrázek
skutecne auto:
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

V každým případě Dušane je lepší světla nabarvit pouze zevnitř,aby nestratila tzv.skleněný efekt.A stačí koupit v modelářských potřebách tmavočervenou transparentní barvu.

lazard

Příspěvek od lazard »

Nabarveni svetel pouze zevnit me napadlo taky. Uz jsem si i predtim dival na transparentni barvy Agama, takze to tak asi udelam. Nejdrive to vsak vyzkousim na necem jinem.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jak to budeš natírat,tak musíš natřít i vnitřní hrany světel.Pokud je necháš nenabarvené,bude to vypadat blbě ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Někteří ti modelový tuneři to mají v hlavě opravdu vytuněný :o
Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Sice máš na jednu stranu Sváťo pravdu, na druhou stranu- proti gustu... :!: každopádně taky nejsem přívržencem tuningu, ale u současných aut to není až tak hrozný jako a u klasik- jak evropských tak amerických, tam se mi nízkoprofily apod taky hodně příčí

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Mě se pochopitelně na autech líbí nízkoprofilová kola,ale nesmí to působit dojmem,že se někdo snaží udělat z auta parní válec ;)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

sashator píše:Sice máš na jednu stranu Sváťo pravdu, na druhou stranu- proti gustu... :!: každopádně taky nejsem přívržencem tuningu, ale u současných aut to není až tak hrozný jako a u klasik- jak evropských tak amerických, tam se mi nízkoprofily apod taky hodně příčí
U civilního by mě to bylo jedno,ale u závodního,pokud to nemá reálnou podobu,mi to přijde trošku absurdní :?
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Na modelech od AA jsou světla natřené tímto barevným lakem z venkovní strany.Asi aby efekt barevného skla byl dokonalejší.Při lakování z vnitřní strany je možné že bude vidět čirá hrana plxiskla.
Asi jsi nečetl pozorně přízpěvky -"Jak to budeš natírat,tak musíš natřít i vnitřní hrany světel.Pokud je necháš nenabarvené,bude to vypadat blbě" :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše: Asi jsi nečetl pozorně přízpěvky -"Jak to budeš natírat,tak musíš natřít i vnitřní hrany světel.Pokud je necháš nenabarvené,bude to vypadat blbě" :D
Trochu jsem Ti zasáhl do přízpěvku Karle,tak to se omlouvám,ale ta poslední věta platí ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“