Abrex - nové modely
-
Re: Abrex - nové modely
Kšeft?
Normálne na predaj do Shopu, sebe do zbierky som si zobral iba vojenské verzie, nemusím mať zas doma všetko...

-
To je jasný, no. Tak bych si výhledově nějakou Vejtřasku koupil, ale tak max. za 700 Kč. Snad se na mne usměje štěstí na Aukru, někdy.LeonCupraR píše:Kšeft?Normálne na predaj do Shopu, sebe do zbierky som si zobral iba vojenské verzie, nemusím mať zas doma všetko...
-
no , myslím, že na tú cenu si asi počkáš poriadne dlho, maximálne ak bude nejaký zúfalec predávať zbierku...
Vždyt v tý avii to prodávají kolem 700,- ne? tam se to nedá objednat?
-
Ale kdeže, to sú ceny bez DPH!!! To máš plus 20 % a hneď 856 Kč, čo je síce ešte stále celkom dobrá cena, ale už to nie je tých 714 ako je na stránke 

Teď jsem se podíval na stránky Abrexu a jako novinku tam dali model Yetttiho. Vždyť ten už je v prodeji tak půl roku. 

Máš neaktualizované informace na stránkách abrexu je zmínka i o v3s (nefunkční link odstraněn adminem).RadimV píše:Teď jsem se podíval na stránky Abrexu a jako novinku tam dali model Yetttiho. Vždyť ten už je v prodeji tak půl roku.
Půl roku je standartní doba exkluzivity u škodovky(U pragy to nemusí řešit), nevím jestli je to to správné vodítko, ale modely pro škodovku mají jinačí obal.Takový více škodovácký a s fotkou lesa, kdežto v hračkárně je tam abrex a vzadu pražský hrad.
Aha. je to sice hřích, ale já papírové obaly od modelu vyhazuji 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
to děláš velkou chybu,největší hodnotu má model,který je kompletní i s obalemRadimV píše:Aha. je to sice hřích, ale já papírové obaly od modelu vyhazuji

Jasně, to máš pravdu, ale když ho chceš mít doma za sklem. Já vím, šel by obal schovat, ale kdo sbírá modely s tím aby měly velkou cenu?hurvajs píše: to děláš velkou chybu,největší hodnotu má model,který je kompletní i s obalem