Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Pražáci mají pravděpodobně šanci si modely prohlédnout i na této akci:
z webu ABREX:
For Kids
Milí přátelé,
rádi bychom Vás rádi pozvali na již 6. veletrh potřeb pro děti For Kids, který se bude konat ve dnech 18. - 21. 3. 2010 na výstavišti v Praze v Letňanech. Stánek společnosti ABREX najdete v hale 1 č. F38.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
z webu ABREX:
For Kids
Milí přátelé,
rádi bychom Vás rádi pozvali na již 6. veletrh potřeb pro děti For Kids, který se bude konat ve dnech 18. - 21. 3. 2010 na výstavišti v Praze v Letňanech. Stánek společnosti ABREX najdete v hale 1 č. F38.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
Až na to, že bílá V3S snad v Kosovu (KFOR) nikdy ani nebyla. To jedině v misi UNPROFOR.keramhora píše:Mě také nejvíce oslovila vojenská verze s plachtou a fekál.I když fekál bych spíše uvítal ve verzi vlek(valník) za nějaký traktor také české výroby.To už by také neměl být až moc velký problém vyrobit.To nejdůležitější už mají.Také by se mi líbila skříňová verze v bílé barvě KFOR.
No tos mě dostal, hovnocuců jsem viděl za svůj život hodně, ale všechny šedivý.BaRT píše:Známější a používanější byl šedý, ale i zelený existoval:
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
Tohle bude asi eko-hovnocuc.marklukes píše: No tos mě dostal, hovnocuců jsem viděl za svůj život hodně, ale všechny šedivý.

Zde v článku je že Pragu V3S stáhli z Kosova (KFOR) :Brisco74 píše:Až na to, že bílá V3S snad v Kosovu (KFOR) nikdy ani nebyla. To jedině v misi UNPROFOR.
foto jsem nenašel
Zelené jsou často EX vojenské :marklukes píše:No tos mě dostal, hovnocuců jsem viděl za svůj život hodně, ale všechny šedivý.
Sbírka modelů Citroën
-
Hovnocuc bol aj modrý
-
Koukám pánové, že vás to hrabání se v těch sr*čkách zaujalo. Doporučuji tento web:shimmansky píše:Hovnocuc bol aj modrý
http://hovnocucy.predseda.com/
Autor těchto stránek je osoba více než zasvěcená:
Predseda píše:
Vím, dělam jí pro Abrex já
Predseda píše:
Ne, všechny 4 verze.
Tak už jste někdo nové V3Sky pořídil?
-
Kto má doma túto plachtovú verziu? Dá sa tá plachta dať dole? Myslím jednoducho, bez násila .

Nemám ji doma, ale prohlížel jsem si ji před Vánocemi-ANO jde jednoduše sundat, už v krabičce je přes ní pro jistotu průhledný fóliový pruh aby se sama neuvolnila - je to dobře vidět na fotografiích např.této aukce:LeonCupraR píše:Kto má doma túto plachtovú verziu? Dá sa tá plachta dať dole? Myslím jednoducho, bez násila .