Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

Mě se líbí moooc.Naživo jsem jí ale ještě neviděl.Vy,kdo jste z Prahy,tak se zkuste podívat tam,kde prodávají vozy nové vozy Avia,tam by je údajně měli mít za lepší cenu,než ve foxu.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Třeba:

(nefunkční link odstraněn adminem)

Problémem není cena, ale dostupnost, kde většina E-Shopů měla velmi malé množství.

a zde je ten popis + fotky:
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... raga#p4514
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Já bych se musel styděl,kdybych to koupil za plnou,navíc takhle vysokou cenu!Žádný model Abrex jsem nekoupil za plnou cenu.A že jich málo nemám.

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Cena není zrovna lidová,ale modely si mi také moc líbí-zvláště vojenská s plachtou a hovnocuc:)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Mě také nejvíce oslovila vojenská verze s plachtou a fekál.I když fekál bych spíše uvítal ve verzi vlek(valník) za nějaký traktor také české výroby.To už by také neměl být až moc velký problém vyrobit.To nejdůležitější už mají.Také by se mi líbila skříňová verze v bílé barvě KFOR.

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Díval jsem se na stránky Avie, nabízí zatím jen Pragu valník a skříň, cena je 714Kč bez DPH, nevím kolik je DPH-22%?? Kdyby tak to vychází 871Kč.
Odkaz Avia propagační předměty:
(nefunkční link odstraněn adminem)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

DPH je 20%

tj 857Kč
Sbírka modelů Citroën

marklukes

Příspěvek od marklukes »

VeňaPV píše:Cena není zrovna lidová,ale modely si mi také moc líbí-zvláště vojenská s plachtou a hovnocuc:)
Cena opravdu není lidová na to, že to vypadá, že kromě kabiny jsou modely celé z plastu. Na hovnocuc jsem měl taky zálusk, ale odrazuje mě ta barva, nepřipadne mi autentická. Ty vojenský jsou ale pěkný, zvlášť pro nás, co jsme jima kdysi jezdili. Ta nostalgie...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Známější a používanější byl šedý, ale i zelený existoval:
Obrázek
Sbírka modelů Citroën

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

marklukes píše: Cena opravdu není lidová na to, že to vypadá, že kromě kabiny jsou modely celé z plastu. Na hovnocuc jsem měl taky zálusk, ale odrazuje mě ta barva, nepřipadne mi autentická. Ty vojenský jsou ale pěkný, zvlášť pro nás, co jsme jima kdysi jezdili. Ta nostalgie...
Držel jsem před Vánocema modrý valník s plachtou v ruce v Mac model- pravdou je, že je tam hodně plastových dílů. Ale buďme rádi, že jsou na světě dalších pár "českých" kousků.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“