Reklamace
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Reklamace
No, tentokrát prekvapili po tej dobrej stránke, klobúk dole
Tak vyměněná Alfa Romeo 1300 Giulietta Spider od AA je u mě a na první shlédnutí je v pořádku. Jinak reklamace proběhla bez problému, na adresu Světa modelů nemůžu říct ani popel Žádné vytáčky, prostě pošlete zpět, my pošleme nový. Nechal jsem si ji pro jistotu před odesláním zkontrolovat p. Borským.
V posledním nákupu z Modelissima mě přišel model R 4 v tomto stavu :
Poslal jsem fotky do Modelissima.Bylo mě slíbeno s omluvou,že při dalším nákupu mě tento model pošlou znova zdarma
Poslal jsem fotky do Modelissima.Bylo mě slíbeno s omluvou,že při dalším nákupu mě tento model pošlou znova zdarma
-jen pro informaci-v další zásilce poslaný model R4 zdarmasva57 píše:Poslal jsem fotky do Modelissima.Bylo mě slíbeno s omluvou,že při dalším nákupu mě tento model pošlou znova zdarma
Jj,ja taky posílal Sierru rs od Aa na reklamaci,byla bílá a chyběla ji jedna vzpěra.Tak jsem ji odeslal zpět a poslali mi druhou,ale už neměli bílou ,tak mi po domluvě poslali černou.Ale,k mému ůžasu,opet chyběla vzpěra na té samé straně.Takže jsem měl smůlu Jo a bylo to u Fox toys.
To je dobrá sranda..já bral o foxu taky bílou sierru od AA, ale už je to dýl. A taky mi chybí jedna vzpěra.
To je,a jestli to není ta má,kupoval jsem jí někdy před Vánoci 2006 nebo 2007.Byl to můj první model 1:18.Byla ve slevě 1490kč.
to já asi dřív..ale nejsem si tím jistej, viděl bych to na jaro 2006.
Dovoľte, aby som sa podelil so skúsenosťou s nemeckým rallye-fanshopom. Pred nedávnom som tam reklamoval Lanciu Stratos od Kyosho. Dva modely som poslal naspäť pre zlé spracovanie. S pánom Funkem z rallye-fanshopu sme sa dohodli, že vynaložené náklady na poštovné - spolu 38 € mi dá na zákaznícke konto. Vo štvrtok som si u neho objednal Citroen Xsaru od AA s tým, že doplatím zvyšok ceny (cena modelu 49,95 €) plus poštovné na Slovensko (14,95 €). Na moje prekvapenie mi dnes volal kuriér, že má pre mňa balík. Áno, uvažujete správne, bol to Citroen Xsara OMV od Autoart limitovaná edícia 2000 kusov (kus č. 663) a stál ma to, čo som mal na zákazníkom konte. Tak nejak takto môže obchodník potešiť a získať si svojho zákazníka.