Dělá někdo tento model v 1/43?
Re: Dělá někdo tento model v 1/43?
Oni to pouze rengenují aby tam nešli třeba drogy, výbušniny atd...
Sbírka modelů Citroën
nevíte někdo jestli se dá se sehnat model Opel Frontera 1/43
(nefunkční link odstraněn adminem)
Myslím že Frontera byla v nějaké edici Opel, tehdy to bylo na macmodel.cz ale jistý si nejsem..
Před delším časem jsem viděl na svet-aut.cz resinové stavebnice škodovek 1:43.Byla mezi nima i Škoda 110R,ale nejsem si jist,jestli tam byla i škoda 100/110L ,kterou sháním.
Nevíte někdo,kde bych tento model mohl koupit?
Nevíte někdo,kde bych tento model mohl koupit?
Ty modely jsou kopie původních Kadenů a spíš než 1/43 budou 1/40 nebo tak.
Na modelářských akcích (a asi i na Aukru) je prodával TP Model,tak možná se zeptat u nich :
Na modelářských akcích (a asi i na Aukru) je prodával TP Model,tak možná se zeptat u nich :
Dotaz pro znalce - dělá prosím někdo model Renault Megane Grand Tour ?
Jistě, kterou generaci hledáš?Zajdi si na pobočku renaultu a vyžádej si katalog z butiku, kde jsou všechny modely.
rally43-na Mégane I zapomeň rovnou-u Renaultu absolutně bez šance-ebay tak 1x za rok,někdy ani ne,já ho viděl za 3,5 roku 3x a z toho jsem jeden koupil za 102 Euro -I se jmenoval kombi ,byl pouze z Ph II
Mégane II.tam už je šance o malinko větší,ale u Renaultu ho neseženeš na 101%,zbývá opět ebay,jeho výskyt je o trošku větší Mám nafoceného zatím Ph I,Ph II čeká na nafocení,dal by se sehnat i v nějakém zahraničním eshopu,počítej cenu kol 40- -->Euro
sem vložím odkaz,fotka je větší a nechce se mi zmenšovat http://www.meganehoppa.estranky.cz/foto ... ne-ii-1_43
a máme tu Mégane III-u Renaultu je to 50:50,na ebayi poměrně často,cena od +- 30 euro,zatím je pouze Ph I,páč je to rok starý model.Já ho sehnal i s dopravou za 14 liber,ale to bylo před uvedením modelu na trh-pak šel okamžitě nahoru
Taky se Ti může stát,že u Renaultu ani nebudou mít ten katalog,já si o něj musel napsat do Německa,protože tady mají jeden na krámě a bojí se ho i půjčit do ruky
Mégane II.tam už je šance o malinko větší,ale u Renaultu ho neseženeš na 101%,zbývá opět ebay,jeho výskyt je o trošku větší Mám nafoceného zatím Ph I,Ph II čeká na nafocení,dal by se sehnat i v nějakém zahraničním eshopu,počítej cenu kol 40- -->Euro
sem vložím odkaz,fotka je větší a nechce se mi zmenšovat http://www.meganehoppa.estranky.cz/foto ... ne-ii-1_43
a máme tu Mégane III-u Renaultu je to 50:50,na ebayi poměrně často,cena od +- 30 euro,zatím je pouze Ph I,páč je to rok starý model.Já ho sehnal i s dopravou za 14 liber,ale to bylo před uvedením modelu na trh-pak šel okamžitě nahoru
Taky se Ti může stát,že u Renaultu ani nebudou mít ten katalog,já si o něj musel napsat do Německa,protože tady mají jeden na krámě a bojí se ho i půjčit do ruky
Cadillac Eldorado 2001
Robi ho niekto v mierke 1:43?
Robi ho niekto v mierke 1:43?
HOPPA: no já bych potřeboval sehnat model, který odpovídá r.v. 2008. Ale když čtu, jak nedostatkové zboží to je, tak mám asi smolíka