Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
věděl bych o levnější,ale bez rampy Kamarád chtěl vyloženě noční verzi??
Přesně tak,jelikož ta noční verze je těžká rarita a hlavně je to Makkinenhurvajs píše:věděl bych o levnější,ale bez rampy Kamarád chtěl vyloženě noční verzi??
Mně přijde nějaká čína v 1/18 : Acura TL ,Ford Tranzit ,Honda Fit ,LandWind S.DRIVE ,Toyota Camry 2009 ,Volkswagen Passat 2009 ,Cadillac CTS NEW ,
Geely Panda ,Ford Fiesta 2009 ,Hyundai H100.
Až to přijde, pošlu fota.
Na cestě z Modelissima
2 kousky 1/43 pro známého(PMA+Spark)
Porsche 956 Boss pro kamaráda(PMA)
a pro mě Mercedes E Klasse Coupe 2009(Norev)
2 kousky 1/43 pro známého(PMA+Spark)
Porsche 956 Boss pro kamaráda(PMA)
a pro mě Mercedes E Klasse Coupe 2009(Norev)
-
Copak vidíš na těch čínskejch papírácích?Matěj píše:Mně přijde nějaká čína v 1/18 : Acura TL ,Ford Tranzit ,Honda Fit ,LandWind S.DRIVE ,Toyota Camry 2009 ,Volkswagen Passat 2009 ,Cadillac CTS NEW ,
Fricoolinek píše: Copak vidíš na těch čínskejch papírácích?
No kolikrát jsou udělaný lépe než nějaký Minichamps a Autoart. Teda jak který, některý jsou fakt super,ale umí to zkazit nepřesnými lištami a velkými víčky od nádrže.
-
NN, to si nerozumíme. Mne nejde o to, že si pořizuješ modely od čínskej modelářskej firem, jenž jsou v Evropě málo známý. Já vim, ony jsou modely od těhle firem celkem dost kvalitní - třeba Paudi, jenž navíc dělá Octavii II a Fabii (na což se náš slavný Abrex zatím nezmohl ). Mne jde o to, proč si kupuješ modely čínskej aut jako je Landwind nebo Geely...Matěj píše: No kolikrát jsou udělaný lépe než nějaký Minichamps a Autoart. Teda jak který, některý jsou fakt super,ale umí to zkazit nepřesnými lištami a velkými víčky od nádrže.
Protože asi nechce čekat až vyjdou s velkou slávou mnohem později v Evropě
Čína se začíná měnit, zatímco dříve tam šla do výroby auta co v Evropě končily, dnes tam mají novinky stejně a něco i dříve...
Čína se začíná měnit, zatímco dříve tam šla do výroby auta co v Evropě končily, dnes tam mají novinky stejně a něco i dříve...
Sbírka modelů Citroën
-
Vždyť jsou ty čínský auta hrozný křápy. Jejich crash-testy jsou na YouTube brána jako "zábavná" videa...BaRT píše:Protože asi nechce čekat až vyjdou s velkou slávou mnohem později v Evropě
Právě kvůli tomu nechápu, proč bych si je měl kupovat jako model. Chápu, když si někdo chce koupit sporťák, limuzínu, veterána, Škodovku, Ostalgii, auto s avantgardním designem, auto té značky na kterou se člověk specializuje, ale koupit si model čínského "béčkového" auta, tak nad tím se podivuju...
Proč si modely kupuji? Protože jsem sběratel.Fricoolinek píše:
Některé ty modely jsou strašné krabice, a většinou to jsou stejně jenom předělávky evropských aut, ale nikdo jiný tyto modely zatím nevyrábí, proto si občas koupím i australský Holden a Ford.
Teď mě láká tento Ford: