Abrex - nové modely

Odpovědět
LeonCupraR

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od LeonCupraR »

Je zaujímavé sledovať počínanie tohoto pána pod nickom "keramhora". Pane Vy ste sa tu registrovali aby ste mohli neustáe do niekoho útočiť? Okrem toho aj cez SS ako napríklad mne?
Zdravim,

to je dobře,že se zase po dlouhé době ''setkáváme''!Víte,koupil jsem od Vás kdysi pres aukro.cz model(můžete si to ...
Tak teraz neviem, či si vybíjate zlosť preto, lebo nepochopíte to čo stovky ľudí okrem Vás áno, alebo v čom máte vlastne problém? Ja si myslím, že toto tje celkom pohodové fórum, kde nám nechýbajú nejaké hádky alebo vzájomné útočenie.
Poprosím BaRT, ak by sa to tu stupňovalo, tak to radšej premaž alebo rovno lockni.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

V Čechám máme přísloví ,že potrefená husa se vždy ozve.Vás pane po přezdívkou LeonCupra R se příspěvky na tomto vlákně fora netýkají,tak nevím,proč sem kopítujete moji SZ zaslanou Vám.Ale dobře.
Tak za prvé k Vaší osobě:Dohledal jsem historii platby a posílání peněz mezi Vaším a mým peněžním domem mě stálo 280 Kč a to dvakrát.Tomu se říká skryté poplatky.
Za druhé:s nikým jsem se tu nehádal až do doby,kdy mě jistý pán začal napadat za mé příspěvky.Já jsem tu pouze slušně psal k danému tématu.A pokud vím,tak nikdo nemazal mé příspěvky.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Trošku přibrzděte chlapci, nebo si založte vlákno v sekci smetiště.
Nikde jsem nic nemazal, pokud něco někomu mažu/přesunuji posílám mu PM (Soukromou zprávu)

To že výrobce nic nevydá a do katalogu napíše spoustu novinek které pak vydává několik let, nebo nikdy je běžná praxe a i 1/18 by Vám mohli říkat co vše bylo na vydání...
To že Abrex sám zrušil Českou diskuzi, se zde probíralo a je to pro mě osobně znamení že v té firmě není vše pořádku, a tak trochu podpásovka pro České sběratele kterých tu je velmi moho...

takže k věci...
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak nám Abrex představil další novinku,která je k vidění na foxtoys.cz.Názor ať si udělá každý sám.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Na to že to dostal každý na veletrhu zadarmo, za to že si tam koukal 5minut a udělal aspoň dvě fotky není špatný ne?

Obrázek

:D
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak to opravdu není špatný,to jsem netušil!To bych ho bral také.Kupovat ho ale nebudu.
Chtěl bych vidět fotky všeho,co tam Abrex vystavoval,když jsem se tam nedostal.Bohužel jsem viděl jen fotky některých modelů.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

To byl vtip abrex prodával i katalogy...
Norev dával loni limitované DS 1/43 s logem veletrhu obchodním partnerům
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Jestli sem chodí i někdo z Plzně a chybí mu nějaký model Abrex Škoda 1:43 a 1:72 v civilních barvách, neváhejte a skočte si do Škodovky Autocentrum u autobusáku.Mají tam modely s 25ti i 50ti procentní slevou,např. Roomster 1:43 za 114 Kč a pod..Jen kombíkové Fábie a 1000MB už nemají.Viděl jsem tam i nějaké dvojkové oktávky.Mají i fabie od Kadenu.
Asi zanevřeli na modely a všechno vyprodávají.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

keramhora píše:Jestli sem chodí i někdo z Plzně a chybí mu nějaký model Abrex Škoda 1:43 a 1:72 v civilních barvách, ...
Mají i historický (Laurin a Klement, Populár, Superb)?

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Asi měli Popular,ale mizí to rychle velmi rychle.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“