Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

Já se také nesmírně těším na model Škody 130 RS,doufal jsem,že uvidím aspoň prototyp na fotkách z Norimberka,ale bohužel.Tím spíš,že Abrex už má tento vůz 3 roky oměřený a zdokumentovaný(říkal mi to pán,který dával svoji 130 RS original jako predlohu Abrexu).
Já sám mám všechny škodovky od Abrexu,některé ve více verzích,některé i s vlastní přestavbou jako třeba např.zahrádka na střeše Š 1000 MB,felicia kabrio s plátěnou střechou či poslední rozdělaný Roomster Praktik,už mi chybí jen sehnat střešní lišty a asi nějaké jiné kola.Jinak mám všech 9 Oktávií 2 Cup a po dodělání Roomstera Praktik ,chci udělat Oktavii Cup po faceliftu s novými předními světly.
Kdyby jste někdo,kdo tohle čte,mohl poskytnout zmiňované střešní lišty z modelu Fabia 2 combi 1:43 od Abrexu či nějaká jiná kola,než-li jsou na Roomsteru -modelu,tak bych Vám byl velmi vděčný a zavázán.Kola klidně s někým vyměním tomu,kdo by chtěl ty z Roomstera.Pro mě v úvahu připadají kolečka z modelů abrex:Fabia 2 vč.Combi,Octavia 1 Combi Tour či z Fabia 1 Combi,kvůli autentičnosti.
Děkuji za nabídky.

pepek

Příspěvek od pepek »

se všemi souhlasim , ale proč je Abrex tak skoupy na informace tak řeknu model je, neni bude, nebude a ne vše se dozvite ne našich strankach takovou škodu 110 slibuji od roku 2005 tak by to nějakou informaci chtělo. Vim že škodovka určuje vyrobu danych modelu ( někde jsem četl že superbu měli odebrat snad 40 000 kusu) .

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Proč je skoupý,tak to nevím,ale už aspoň začali komunikovat.Oni jim totiž lidi ve foru na jejich stránkách dali pěkně na jevo,co si myslí a co chtějí.Až ho z toho zrušili.
Já sám bych za 130 RS od Abrexu dal cokoliv,když vidím,co chtějí ve francii za resinovou stavebnici.Tím spíš,když mám závodní eresu doma.
Četl jsi i ostatní mé přízpěvky i třeba v bazaru,nemohl by jsi mi ty s něčím pomoci?
Naposledy upravil(a) keramhora dne 12 úno 2010, 21:53, celkem upraveno 1 x.

pepek

Příspěvek od pepek »

ja osobně jsem ohledně 110 a 130 Rs psal snad 3x muj kolega sběratel snad 5x a vždy stejna infornace jenom psali že letos bude superb combi a V3S (na ten bazar mrknu a uvidime )

keramhora

Příspěvek od keramhora »

8.1.2010 jsem psal na Abrex toto Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda máte v plánu dělat i tyto rally škodovky 1/43 ,130RS,200RS Felicia kit car,Octavia kit car popř. nějaké
jiné??
ODPOVĚD:
děkujeme za Váš zájem. Do výrobního plánu je zařazen model Škoda 130RS v
měřítku 1:43. Ostatní dotazované modely zatím zahrnuty do výrobního
plánu nejsou.

Tohle je příspěvek jiného kolegy z jiného fora.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

To Keramhora-Já si nemůžu pomoct, ale jak čtu tvoje příspěvky zvedá se mi žluč.Útočící ufnukánek, který za každou cenu obhajuje abrex i když ví že stojí za houby.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

A víš,že je mi Tvůj názor úplně ukradenej?!Všichni akorát umíte nadávat,proč to ještě není,když je to v katalogu a podobně!A kdy Vás sem někdo napíše odpovědi,které dostal od vedení Abrexu,protože Vy jste se k tomu nesnížili,aby jste tam napsali,tak se Vám to nelíbí !!!

Ondra

Příspěvek od Ondra »

keramhora píše:A víš,že je mi Tvůj názor úplně ukradenej?!Všichni akorát umíte nadávat,proč to ještě není,když je to v katalogu a podobně!A kdy Vás sem někdo napíše odpovědi,které dostal od vedení Abrexu,protože Vy jste se k tomu nesnížili,aby jste tam napsali,tak se Vám to nelíbí !!!
Právě jsi ukázal jak jsi jednoduchý, gratuluji to se tím málokdo chlubí.Trošku slušnosti by to chtělo pane generální řediteli abrexu...

P.s.: Psát tam nemá absolutně cenu, vždy má člověk jistotu že má přednost aktuální model škodovky.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Slušnosti?Připadají Ti mé příspěvky neslušné,které byli až do doby,kdy jsi mě začal napadat, k věci?Psát někomu,že je jednoduchý,když ty sám se projevuješ,tak jak se projevuješ?Noo,klobouk dolů pane,sebedůvěra Ti rozhodně nechybí!
Dále již na Tvé výplody vůči mým příspěvkům reagovat nebudu!
A k těm aktuálním modelům?Nepřipadá mi,že Praga V3S by patřila mezi soudobé vozy a tudíš aktuální model.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

keramhora píše:Slušnosti?Připadají Ti mé příspěvky neslušné,které byli až do doby,kdy jsi mě začal ...
Měl jsi tady jeden pěkně útočný příspěvek, nemůžu ho najít to asi z důvodu že i adminům došla trpělivost.Ale přečti si své příspěvky, to se nedá číst jakmile někdo řekne něco proti abrexu tak se s ním hádáš, jakmile má někdo připomínku tak se ním hádáš, rád se chytáš za slovo.Tak klid, to jsou příspěvky jak od cholerika...

Pokud budeš mít tu chut mi vynadat tak mi napiš soukromou zprávu, určitě tu nikoho nebaví číst hadání.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“