Tak je to tady. Divim se, ze jeste nekdo z Vas neposlal fotky, ale asi cekate na oranzovy. O cem mluvim? O 1/18 Koenigsegg CCX od AA Signature. Dnes mi prisel a moje barva je stribrna. Tuto barvu jsem si vybral, ne ze bych se nemohl dockat oranzoveho modelu, ale protoze si myslim, ze je vice pro CCX typicka (na autosalonech byl vystavovany ve stribrne a ne v oranzove) a navic si myslim, ze oranzova barva na CCX je hrani si na neco, co neni, mam tim na mysli McLaren F1 LM, nebo nejake Lamborghini.
Model mi dnes prisel z Hong Kongu (doba doruceni 6 dnu, coz je fofr) a je super. Stribrna barva navic, bohu dik, nenin cista (vybledla) stribrna, jak by se mohla zdat z fotek na netu, ale ma nadech sede a mozna trochu modre, rozhodne je o poznani tmavsi nez stribrna Carrera GT od Minichampsu, kterou mam.
U modelu je certifikat a taky, k memu prekvapeni, i dosti rozsahly booklet o skutecnem aute, vcetene detailnich technickcyh dat skutecneho auta, a o modelu, ktery je slozeny z 294 dilu (pro predstavu, dalsi modely AA Signature sjou slozeny z 273 - Bugatti EB 16.4 Veyron, z 371 - zavodni 1991 Mazda 787B z 371 a z 413 - zavodni 1983 Nissan Skyline RS Turbo). Kryt motoru i kufru po otevreni zustavaji na miste a taktez vyklopene dvere a strecha se da dat do kufru. Uz se nemuzu dockat, az ho doma dam k ostatnim supercarum.
Nize jsou 2 rychle fotky, ktere jsem delal v praci (kvuli manzelky si nechavam vsechny modely posilat tam).