Zachování měřítka modelu
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: zachování měřítka modelu
U mě zvítězilo Kyosho, mám od nich 100/6 , MkI, MkII, MkIII. Rozhodující byla právě ta jejich ucelená řada, což AA nenabízí.
Kolik má tak MKII karburátorů??? A jakou variantu máš?
Tak jsem vytáhl Heilíka z vitríny a potvrzuji, že Mk.II má 3 karburátory. Co myslíš tou variantou? No prostě mám Mk.II i všechny ostatní. Nebo ony se dělaly ještě nějaké podvarianty? O tom nevím.
nééé.... jako BAREVNOU variantu...ptám se jen tak ze zvědavosti, stejně vezmu tu, která bude dříve k mání.Dali.B píše:Tak jsem vytáhl Heilíka z vitríny a potvrzuji, že Mk.II má 3 karburátory. Co myslíš tou variantou? No prostě mám Mk.II i všechny ostatní. Nebo ony se dělaly ještě nějaké podvarianty? O tom nevím.
V roce 1961 se ve verzi Mark II odvážně uplatnily tři karburátory SU, i když kvůli problémům s vyladěním motoru se v roce 1962 přešlo opět na běžný počet dvou karburátorů.licer píše:Kolik má tak MKII karburátorů???
[quote="licer]nééé.... jako BAREVNOU variantu...ptám se jen tak ze zvědavosti, stejně vezmu tu, která bude dříve k mání.[/quote]
Mk.II mám jako jediný heilík v jednobarevném provedení : British racing green
100-Six : tyrkys / slonová kost
Mk.I : černá / červená
Mk.III : tmavá modrá / slonová kost
Ale k nafocení všech jsem se zatím nedostal
Mk.II mám jako jediný heilík v jednobarevném provedení : British racing green
100-Six : tyrkys / slonová kost
Mk.I : černá / červená
Mk.III : tmavá modrá / slonová kost
Ale k nafocení všech jsem se zatím nedostal
Dali.B: Fotit nemusíš
Sva57: jo, to potvrzuji....při googlování jsem narazil na různé kombinace MKček a motorů. Já jen nechci všechny Kyosha se dvěma karburátory. V tomhle jsem teda budu úchylný
Sva57: jo, to potvrzuji....při googlování jsem narazil na různé kombinace MKček a motorů. Já jen nechci všechny Kyosha se dvěma karburátory. V tomhle jsem teda budu úchylný
Re: Zachování měřítka modelu
-Laudoracing
Fiat UNO Turbo
asi bez komentáře, sběratel Fiatu odhalil drobné nedostatky
Fiat UNO Turbo
asi bez komentáře, sběratel Fiatu odhalil drobné nedostatky
Sbírka modelů Citroën
Re: Zachování měřítka modelu
i okna se mi zdají menší, ale to se blbě přeměřuje...
Sbírka modelů Citroën