Novinky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Novinky
1972 má uvedené jen OttO jinde na shopech je 1965. Asi vznesu dotaz na FB na skupinu Historický motoršport, tam jsou staří pardi co by možná o tom mohli něco vědět.
A ja som im tak veril
Kde tiež tí inžinieri z Otta nabrali ten údaj?
Pripájam R8, ktorá sa tvári ako Ottova R8, aj EVČ má rovnaké a nie je to ona.
Dúfam, že tí odborníci z FB niečo vylovia, daj potom vedieť.
Kde tiež tí inžinieri z Otta nabrali ten údaj?
Pripájam R8, ktorá sa tvári ako Ottova R8, aj EVČ má rovnaké a nie je to ona.
Dúfam, že tí odborníci z FB niečo vylovia, daj potom vedieť.
Tak on je to len render z hry, že
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Pekný skok
Mám rád hranatejší dizajn a R8 je v tom dobrý.
Laudoracing má už makety ďalšieho hranatého športovca (foto z DCS), moja obľúbená Alfa Romeo SZ. Urobil ju aj Topmarques, no jednak bola drahá a podľa mňa trochu mimo. Dúfam, že Laudo nesklame.
Čítam, že Spark ohlásil A110 z Pikes Peak 2023. Bude lepší ako Otto, no cena tiež. Teraz 1/18 ide za 199,-E aj s boxom.
Bude aj 1:43, ten v cene Ottovej 1/18.
Bude aj 1:43, ten v cene Ottovej 1/18.
- Přílohy
-
- S5449-01.jpg (105.22 KiB) Zobrazeno 169 x
Alfa SZ se mi kdysi dost líbila, měl jsem ji od Matchboxu, ale dnes už ji asi do sbírky nepotřebuju. Zato se nesmírně těším od Laudoracingu na 1995 Alfu Spider
SZ keď vyšla, ma moc nezaujala. Ale časom a potom keď som ju prvý krát videl, získala moje srdce a občasné jej zhliadnutie ma vždy potešilo.
Ale od Lauda by ma potešilo z ich projektov prvé Disco Volante a z nich viac kupé.
Spider urobil už Tecnomodel.
Ale od Lauda by ma potešilo z ich projektov prvé Disco Volante a z nich viac kupé.
Spider urobil už Tecnomodel.
Absolutní souhlas, dnes jsem konečně rozbalil jeden Laudoracing co rok a půl odpočíval v krabici a opravdu oproti Ottu znatelný rozdíl. Sice s cenou o pár stovek vyšší,ale stojí to zato. Podvozek kvalitně zpracovaný, interiér jakbysmet. Ono také je rozdíl valit to v tisících - s dopadem na kvalitu nebo ve stovkových limitech.
Aký Laudoracing si rozbalil? Daj aj foto ak môžeš.