IXO Museum
Re: IXO Museum
Vím, je to děs. Když dělají tu Francii, tak by mohli třeba Delage, Delahaye, Talbot Lago, ale i jiné. Klidně tu jinde zmíněnou Monicu. Je sice o dost mladší, ale bral bych jí taky. Uměli i krásné Lancie, ale všechno je to fuč . A ten Darlmat už taky neudělali. Jsou to lemplové
IXO mi už hodně vypadlo z oka, ale jednu plánovanou novinku možná koupím. Pokud teda bude. Zatím je jako předobjednávka:
- Přílohy
-
- IMG_4534.jpeg (127.36 KiB) Zobrazeno 357 x
No, musím se podělit - v sobotu jsem byl u nás na srazu veteránů. Co mě uzemnilo, vidět naživo Cadillac. Byly tam dva, oba bílé, typnul bych si tak rok 1975 nebo 1976. Na fotce to není ono, ale vidět to obrovské auto naživo, to byla fakt bomba.
Coupé de Ville: Brougham:
Coupé de Ville: Brougham:
To je paráda! Teď máš větší motivaci si koupit modýlek
Tak jsem nevydržel, objednal jsem bílé Eldorado 1954:
Jinak včera v pravidelném mailu vyskočilo toto - jediné mínus - 1:64:
https://www.carmodel.com/de/hersteller/dd-models
Bohužel jsem nenašel web ani facebook výrobce.
Jinak včera v pravidelném mailu vyskočilo toto - jediné mínus - 1:64:
https://www.carmodel.com/de/hersteller/dd-models
Bohužel jsem nenašel web ani facebook výrobce.
Super! Motivace zafungovala . Jinak výrobce DD Models neznám…
Jo, asi nějaký nový výrobce. Ale na 1:64 v kovu nevypadají špatně.
To jo, dělají i hezké modely 1:18
- Přílohy
-
- IMG_4614.jpeg (52.79 KiB) Zobrazeno 213 x
-
- IMG_4613.jpeg (35.7 KiB) Zobrazeno 215 x
Díval jsem se na facebook IXO a plánujou na rok 2025 auta z americký produkce od 50. let a závodní monoposty Indycar. Asi už jim došly předlohy americkejch tahačů. No, s předválečnými veterány je amen - a to nejen IXO, ale obecně všichni výrobci.
I když americká klasika cca od 50. do 70. let by nemusela být špatná, ale uvidíme, co z toho vyleze. Od marketingových keců k hotovému modelu je dlouhá cesta.
I když americká klasika cca od 50. do 70. let by nemusela být špatná, ale uvidíme, co z toho vyleze. Od marketingových keců k hotovému modelu je dlouhá cesta.
Americká klasika by se mi asi líbila, ale pokud by byla v samostatné kolekci a hlavně bez tuningu. Z toho mám celkem obavy. A možná to bude jenom pro Ameriku