Pokud by to byla kolekce osobních aut, tak by mě to zajímalo. Určitě je z čeho vybírat
Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Na přiložených fotkách je Tatra přezutá. Jen mě štvou ta zrcátka.. Ta předělat do podoby, která byla u skutečného auta prostě nepůjdou. Vyrobit nový rámeček by sice šel,ale otvory pro jeho uchycení jsou na modelu moc daleko, takže by byl takový rámeček taky špatně.Jinak není model špatný a s podvalníkem , který se k němu hodí vypadá souprava pěkně. I když jěště lépe by se k němu hodil sklápěcí návěs BSS protože pro ně je podle označení tento tahač určen.
Nezvažoval jsi i variantu zkusit na tahač sehnat pláště, co byly použité na loňské policejní 815? Na pár tahačích jsem je reálně viděl i když to nejspíš byly pozdější ročníky.
To bude od koho ? A, samozrejme, zasa rezin ?? Abrex by sa mohol rozhýbať, napríklad ,,, to s tou ich T 603, bol zasa jeden nesystémový výstrel do prázdna, keď už chceli byť také hviezdy, mali na rozdiel od ixa/deA vyrobiť šilhavku atp. ...
Autocult, takže bohužel zase resin a za moc korunek. Bude i zavřená varianta. Možná bych to i dal, ale bojím se kvality a případné reklamace
Ta bude taky pěkná. Jasně, zase Autocult
- Přílohy
-
- IMG_4715.jpeg (61.1 KiB) Zobrazeno 167 x
-
Kaden udělal hovnocuca, za skoro čtyři litry, podívejte na jejich stránky:(
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Kamarát sa dnes stavil u mňa po ceste zo zásielkovne s peknou nádielkou
Do blistrovej Avie sme neliezli, Škodovečka bola bez obalu a Kaden nebol problém.
Kaden mal vraj urobiť ďalší letištný ťahač ako ospravedlnenie za meškajúci klub. A ten vraj tiež mešká.
Do blistrovej Avie sme neliezli, Škodovečka bola bez obalu a Kaden nebol problém.
Kaden mal vraj urobiť ďalší letištný ťahač ako ospravedlnenie za meškajúci klub. A ten vraj tiež mešká.
Pěkné! A ta zajímavá dečka je pod sklem? Jinak by byla dost nesjízdná