IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:
06 čer 2024, 12:00
Cadillac 1954 - Stamp model. Tak který? :-) Zelený se zeleným interiérem, nebo bílý s červeným interiérem?
Cad_54_zeleny.jpg
Cad_54_bily.jpg
Už jsi něco koupil? To víš, jsem děsně zvědavý, jak bude sbírka pokračovat. Občas něco koupím z novější klasiky, ale mám pocit, že moje sbírání ztratilo koncepci a řád. Ta předválečná auta mi v kovu fakt chybí :roll:

Jinak formy Altaya/IXO Museum žijí dál. Teď jako DeAgostini - Vojenské automobily druhé světové války. Některé i byly původně jako CLC nebo IST. Je v tom guláš, ale pro někoho možná zajímavý ;)
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 25 črc 2024, 07:45, celkem upraveno 1 x.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ještě ne, než jsem spřijel z dovolený, tak mi bílý vyprodali. Prý má být zas ve 3. čtvrtletí. Ale upřímně, jsem dost váhavej, je to dost peněz na 1 modýlek, IXO MUS by za to byly čtyři.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To chápu. Taky váhám. Možná něco najdu z kolekce IXO CLC/PRD. Byla doba, kdy se dalo vybrat. Teď ne. Tuningem zprzněná klasika mě fakt nebere :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak by se mi líbilo něco z bonusů kolekce DeAgostini,
ale jako IXO Museum. Nejvíc Humber Super Snipe a přehlídková Lancia Astura:
Přílohy
IMG_4496.jpeg
IMG_4496.jpeg (80.18 KiB) Zobrazeno 204 x
IMG_4495.jpeg
IMG_4495.jpeg (92.4 KiB) Zobrazeno 204 x
IMG_4494.jpeg
IMG_4494.jpeg (177.32 KiB) Zobrazeno 204 x

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Koukám, že tady ta informace žádné tsunami nadšení neudělala, ale ten Humber a Lancia znamenají jisté oživení stojatých vod na úseku klasiky 40. let. Nevěřím, že by byly jenom jako bonus k časopisové kolekci. Když se nad tím zamyslím, tak v mrtvém kódu MUS asi nebudou, v odpadní jímce CLC by se ztratily, ale dovedu si je představit jako oživení kolekce PRD. Premium X snad ještě žije 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já moc nevěřím, že to IXO udělá v normální sérii asi CLS. Taky jsem si myslel, že udělá čeké předválečné (nebo těsně poválečné)veterány ze série Škodovek - a nic.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, to jsem si myslel taky, ale nejen Portugalec a Číňan tuplem ne. Jejich myšlenkové pochody fakt nechápu. Naděje prý umírá poslední. Zatím je celkem živá 8-)

Docela by mě zajímalo, kde se forma na Humber vzala. V žádné jiné kolekci jsem takový modýlek nenašel. Nebo hledám blbě :?:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Ten Humber asi bude nová forma. Inak je typické pre časopisové série, že sú oživované modelmi s novovyvinutými formami ... A čo je to tam úplne vpravo dole ? Neviem identifikovať ...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Stanley píše:
26 črc 2024, 17:33
Ten Humber asi bude nová forma. Inak je typické pre časopisové série, že sú oživované modelmi s novovyvinutými formami ... A čo je to tam úplne vpravo dole ? Neviem identifikovať ...
Bezva! Ten vpravo dole je Lincoln Continental. Nevím, zda už někde byl ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Dívám se na web Norevu, to je fakt úpadek. Hrůza. Dříve i nějakého veterána udělali, nějakou formuli, nějaké placky z Le Mans - a teď? Naprostý děs, bezpohlavní moderní krabice... A web Norevu? Jak nějaké hračkářství. No, to jsou konce.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“