Spark
Re: Spark
Díky za úžasné fotky. V té záplavě jsem vybral ještě jednu. Žádný velký milovník vozů Opel nejsem, ale klasický Admiral se mi fakt líbí. Navíc mám k tomu autu zvláštní vztah. Mělo být v kolekci IXO Museum. Admirál už byl ohlášený jako novinka, byl i v katalogu a měl jsem ho objednaný. Nakonec nebylo nic. Bez udání důvodu. Asi šli raději závodit 

- Přílohy
-
- IMG_4411.jpeg (183.05 KiB) Zobrazeno 248 x
Esval robí pekné modely, páčia sa ich výrobky, spracovanie vyzerá veľmi dobre aj proporčne sú OK. No pre mňa zatiaľ netrafili do správnej kategórie.
Zaujímavý je tento Trident.
- Přílohy
-
- 129759-2.jpg (54.94 KiB) Zobrazeno 203 x
A ešte dnešná tretia reakcia:
- môj výber zo Stanleyho zadných okien je: Mangusta + BAT + T57 Atlanatic
- Tatry neuvádzam, to je klasika
Chýba mi Mangusta v zbierke. Peknú robí Minichamps, čo sme tu aj spomínali, no ja radšej iný materiál. Tak čakám...
- môj výber zo Stanleyho zadných okien je: Mangusta + BAT + T57 Atlanatic
- Tatry neuvádzam, to je klasika
Chýba mi Mangusta v zbierke. Peknú robí Minichamps, čo sme tu aj spomínali, no ja radšej iný materiál. Tak čakám...
Bezva! Trident se mi líbí. Pořád ho mám v paměti jako TVR, i když už to není pravda. Knížku dostanu hned. Narozeniny jsem už měl a vůbec není jisté, zda do Vánoc vydržím
. Dneska je fakt na chcípnutí.
Ještě by někdo mohl udělat celkem neznámé TVR Zante 1971. Byl by to zajímavý modýlek:

Ještě by někdo mohl udělat celkem neznámé TVR Zante 1971. Byl by to zajímavý modýlek:
TVR Zante, to som nepoznal, zaujímavý. Je tam už smerovanie k hranatému dizajnu prichádzajúceho neskôr s Tasminom. Ten sa mi páčil. Ja mám len model cabria od Sparku. Kupé robil Autocult. Ale Zante by pasoval do zbierky.
Spark urobil cca 10 +- civilov TVR, ešte mali u TVR kde siahnuť, ale zrazu sekli s nimi. Škoda, aj to kupé už nedali.
Spark urobil cca 10 +- civilov TVR, ešte mali u TVR kde siahnuť, ale zrazu sekli s nimi. Škoda, aj to kupé už nedali.
- Přílohy
-
- IMG_4531.jpeg (80.56 KiB) Zobrazeno 168 x
-
- IMG_4534.jpeg (52.84 KiB) Zobrazeno 168 x
-
- IMG_4532.jpeg (41.67 KiB) Zobrazeno 168 x