Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Opäť návšteva u kamaráta a jeho nové Tatry. Foto zasa cez blister alebo obal.
Tatry v Alpách ...
- Přílohy
-
- Tatry v Alpach -800x600.jpg (87.7 KiB) Zobrazeno 477 x
Tá sa Kadenu celkom podarila.
Veľmi som tam chcel ísť ale žiaľ mi to nevyšlo.
Už sa ale teším na "hovnocuc" . A bude dokonca v tých správnych farbách .
Veľmi som tam chcel ísť ale žiaľ mi to nevyšlo.
Už sa ale teším na "hovnocuc" . A bude dokonca v tých správnych farbách .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
EasyDaviD píše: ↑16 čer 2024, 20:16Tá sa Kadenu celkom podarila.
Na první pohled vypadá model pěkně. Model mám doma a bohužel je na modelu několik zbytečných chyb,které by na modelu nemusely být. Jsou to především pneumatiky. Skutečné auto má na všech kolech, včetně náhradního, obuté "balóny" Na modelu jsou však pneumatiky něco mezi "balóny" a úzkou pneumatikou a v reálu to na modelu nevypadá zrovna nejlíp.A korunu tomu nasazuje náhradní kolo, kde je pneumatiká úzká. Nechápu proč použili pneumatiky, ktré dávají na jejich nový model, kterým je Phöenix 4x4 a nedali tam pneu ,které dávají na tatry 815-7, které se na tento model hodí lépe. Já jsem do nich ,včetně náhradního kola, model přezul a vypadá hned lépe. To samé lze říct o zpětných zrcátkách. K modelu jsou přibalená zrcátka z Terrna, která jsou ale zcela odlišná, než byla na předloze. I to se dá vyřešit a udělat nové rámečky odpovídající tvarem těm, kteé byly napředloze modelu. Mohly byse s mírnou úpravou použít i ty přbalené. A konečně podvozek. Ten je úplně špatně, neboť "roura " je z modeu T815-7, kde je úplně jiné pérování což vzhledem k tomu, že se jedná tahač návěsů tak je dost vidět.Tam nezbývá nic jiného, než to tak nechat.Chápu to, že se snaží využít to co mají už udělané a tím ušetřit náklady takže něco z toho, co tak nebije do čí dá na modelu akceptovat,ale v případě těch pneumatikse jim to opravdu nepovedlo....
Počul som, že DeA údajne chystá sériu Tatra (analogicky ako Kaleidoskop Škoda) ... Niekto o tom niečo ?? Bolo by to zaujímavé ...
Jo na ten se těším taky. Vypadal, že by mohl být celkem brzo, tak snad ho neprokaučuju A vůbec toho chystají požehnaně. Což samozřejmě chápu, zejména s 815 se konkurence rozjela, tak je fajn, že si nechtějí nechat se vším vypálit rybník.
Uf, tak s tým podvozkom si ma dostal . Ešte som nevidel jeho detailnejšie fotky, ale ak je z T815-7, tak je to škoda. Pneu je všeobecne slabá stránka nie len Kadenu. Škoda obzvlášť keď vhodnejšie pneu skladom majú.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek