Novinky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Novinky
Ottomobile už pridalo predobjednávky na 05-06/2024.
Najzaujímavejší je pre mňa Peugeot 304 S Coupe. Po karosárskom odvodení z P204 Coupe dali na trh tohto silnejšieho brata. Potom 5-dverový Renault 5 A na záver závodná P924 Carrera GT V poslednom období sa tak často nevypredávajú ich modely už v predobjednávkach, Tak uvidíme, čo dobre trafili.
Ešte peknú farbu dali na prvú BMW M6
Najzaujímavejší je pre mňa Peugeot 304 S Coupe. Po karosárskom odvodení z P204 Coupe dali na trh tohto silnejšieho brata. Potom 5-dverový Renault 5 A na záver závodná P924 Carrera GT V poslednom období sa tak často nevypredávajú ich modely už v predobjednávkach, Tak uvidíme, čo dobre trafili.
Ešte peknú farbu dali na prvú BMW M6
Dovolím si skromně podotknout, že možná se nechali inspirovat mým návrhem na tu 924-ku poněvadž co tak sleduju jejich stránky nikdo jiný s tímto nepřišel.
I když 635-ek vydal např. Aa několik odstínů, byly jen v základním provedení Csi a toto je jejich první M6. škoda jen, že v zámořské verzi s těmi nevzhlednýma nárazníkama.
A to mě se to moc líbí, bude to asi hlavně model pro fandy filmových aut

Na DCS dali foto prototypu modelu Lancie 037 Stradale od Laudoracingu.
Som zvedavý v akých farbách ho vyvedú. Zatiaľ nemá vzadu veľký čierny spojler, tak pôsobí ináč ako stará Kyoshova 037.
Som zvedavý v akých farbách ho vyvedú. Zatiaľ nemá vzadu veľký čierny spojler, tak pôsobí ináč ako stará Kyoshova 037.
- Přílohy
-
- lr_Lancia-Rally-037-1983MU2.jpg (38.56 KiB) Zobrazeno 226 x
-
- lr_Lancia-Rally-037-1983MU6.jpg (69.75 KiB) Zobrazeno 226 x
-
- lr_Lancia-Rally-037-1983MU5.jpg (70.27 KiB) Zobrazeno 226 x
Stradale pochází z homologační série jako základ 037 Rally a tudíž nemá ani křídlo. Zadní lampy jsou z Bety MC.
Tak to som si ani neuvedomil, že tie svetlá sú iné.
Kyosho 037 RALLY PRESENTATION 1982
Realita Stradale
Kyosho bych viděl spíš jako plain body než jako věrohodné stradale. Škoda, že ho tehdy neztvárnilo podle skutečného jako to oranžové na obrázku. Bych ho uvítal k mým dosavadním 6 ostrým kyošáckým 037-mičkám.
Opäť od Laudoracing niečo zaujímavé, ale už ako predobjednávka.
Innocenti De Tomaso Turbo 1983 v štyroch farbách. Škoda, že jeden nepreviedli na boku s nápisom DE TOMASO. Neviem či bol takto niektorý vypustený origo z fabriky, no má to taký rýchlejší “šmrc”. a ešte jedno červené De Tomaso
Innocenti De Tomaso Turbo 1983 v štyroch farbách. Škoda, že jeden nepreviedli na boku s nápisom DE TOMASO. Neviem či bol takto niektorý vypustený origo z fabriky, no má to taký rýchlejší “šmrc”. a ešte jedno červené De Tomaso