Spark
Re: Spark
Tatraplán mám v černé IXO ClC. Celkem mu to sluší:
Tatru 77 mám taky černou. Ta je ozdobou kolekce Museum. Fotku v ve smartfounu bohužel nemám, ale koukal jsem na hodnotu. Prodávat určitě nebudu, ale cena úžasně narostla. Je jednou z nejdražších z celé kolekce .
Líbila by se mi ještě 87, ale ta v kovu není…
Tatru 77 mám taky černou. Ta je ozdobou kolekce Museum. Fotku v ve smartfounu bohužel nemám, ale koukal jsem na hodnotu. Prodávat určitě nebudu, ale cena úžasně narostla. Je jednou z nejdražších z celé kolekce .
Líbila by se mi ještě 87, ale ta v kovu není…
Manželka mi nedávno preposlala dve ňou tajne urobené fotky, keď som kedysi niečo hľadal v jednej krabici s modelmi. Celkom ma s nimi potešila, že aký mix stihla zachytiť.
K tým dvom na druhej foto:
- Lancia Aurelia B24 Spyder - pred cca tridsiatimi rokmi som mal model 1:18 od Bburaga, červená s bielou strechou. Bola to od nich vtedy novinka, kupované ako kit za 250 kčs. Krásne auto a pekný model, často za ním smútim. Tento spyder som vtedy nepoznal, až model ma s ním zoznámil. Je to fakt neskutočne zaujímavý kus a s tým panoramatickým sklom nemá chybu. Spark ho robil aj s klasickým čelným sklom v čiernom.
- Triumph TR3 - tento z rannejších TR sa mi moc nepáčil, tá maska bola pre mňa divná. Ale keď som ho v reáli videl, tak vyzerá úžasne. Preto som bol rád, že ho Spark zaradil do svojho výrobného programu.
K tým dvom na druhej foto:
- Lancia Aurelia B24 Spyder - pred cca tridsiatimi rokmi som mal model 1:18 od Bburaga, červená s bielou strechou. Bola to od nich vtedy novinka, kupované ako kit za 250 kčs. Krásne auto a pekný model, často za ním smútim. Tento spyder som vtedy nepoznal, až model ma s ním zoznámil. Je to fakt neskutočne zaujímavý kus a s tým panoramatickým sklom nemá chybu. Spark ho robil aj s klasickým čelným sklom v čiernom.
- Triumph TR3 - tento z rannejších TR sa mi moc nepáčil, tá maska bola pre mňa divná. Ale keď som ho v reáli videl, tak vyzerá úžasne. Preto som bol rád, že ho Spark zaradil do svojho výrobného programu.
Keď som to kedysi pozeral, táto prvá Aurelia Spyder s panoramatickým sklom v 1:1 sa predáva za celkom veľmi vysoké prachy. Druhá séria je už o dosť lacnejšia, ale aj tak celkom drahý veterán. A bolo ich aj cca 2x viac vyrobených.
No panoramatické sklo a delený nárazník má svoje čaro.
No panoramatické sklo a delený nárazník má svoje čaro.
- Přílohy
-
- 70215-1.jpg (38.21 KiB) Zobrazeno 102 x
-
- 66589-1.jpg (41.26 KiB) Zobrazeno 102 x
Ten červený model Mk2 je taky krásný. Pro Lancii mám celkem slabost. Před časem jsem měl choutky koupit skutečnou. Líbila se mi Thema v kombíku se šestiválcem. Pak jsem ovšem použil rozum. Možná si někdy takovou pořídím v modýlkovém provedení