Novinky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Novinky
Těžko lze poskytnout kvalifikovanou odpověď. Kamarád tvrdí, že má víc vytažené lemy blat., mě se to nezdá...
Tiež som podľa toho usudzoval a ešte predný spojler, ale ten môže byť aj prilepený.
Narazil jsem na novinky od Amalgamu a nedá mi to se nezeptat - uniká mi snad něco, čím by si resinový model ospravedlnil cenu blížící se ke třiceti tisícům?
Laudoracingu v poslednej dobe rýchlo pribúdajú na predobjednávku nové modely.
Maserati Biturbo - presne takéto krémové chodí tu po zrazoch, myslel som si, že tá farba skôr nebola ako bola…
Fiat 1300/1500 - veľmi zaujímavý model, ťažšie už vidieť jeho predlohu, kedysi tmavomodré kombi som vídaval na Fiat zrazoch, no už vymizlo. A tie farebné verzie Polizia, či Taxi, paráda, to nemá chybu
foto: laudoracing-models.com
Maserati Biturbo - presne takéto krémové chodí tu po zrazoch, myslel som si, že tá farba skôr nebola ako bola…
Fiat 1300/1500 - veľmi zaujímavý model, ťažšie už vidieť jeho predlohu, kedysi tmavomodré kombi som vídaval na Fiat zrazoch, no už vymizlo. A tie farebné verzie Polizia, či Taxi, paráda, to nemá chybu
foto: laudoracing-models.com
Neviem, či tu letí ešte Maisto, alebo Bburago, ale niektoré ich modely (kedže som fanúšikom viac Lambo ako Ferrari) ako napr. toto žlté Revuelto (hrozný názov ) sa mi páčia. Ceny už tiež nemajú ľúbivé, ale teším sa, že ho určite niekde budem mať možnosť chytiť do ruky a pouvažovať, či pôjde ku mne, alebo nie.
Keď Bburago vydalo Sian, tak ten som si kúpil. A kamarát vtedy siahol po sivom Ferrari SP2.
Ešte z nostalgie mám stále dve-tri Bburaga 1:18. Kamarát zasa všetky staršie Ferrari, čo boli v tých pôvodných pekných krabiciach.
Keď Bburago vydalo Sian, tak ten som si kúpil. A kamarát vtedy siahol po sivom Ferrari SP2.
Ešte z nostalgie mám stále dve-tri Bburaga 1:18. Kamarát zasa všetky staršie Ferrari, čo boli v tých pôvodných pekných krabiciach.
Novinka od SS. Snad nakonec vznikne i rallyová Evo X doufejme.
- Přílohy
-
- 5822.jpg (90.43 KiB) Zobrazeno 229 x
-
- 5821h.jpg (131.98 KiB) Zobrazeno 229 x
-
- 5821d.jpg (131.23 KiB) Zobrazeno 229 x
-
- 5821c.jpg (124.42 KiB) Zobrazeno 229 x
-
- 5821b.jpg (90.06 KiB) Zobrazeno 229 x
Laudoracing spustil predobjednávku na prvý Fiat 124 Spider, dodávka až 10/2024.
Vyzerá, že si možno doplním portfólio starších Fiatov, len farba? Už dva dni sa na ne dívam a neviem sa rozhodnúť. Farby pôsobia tak staro, teda menej vyrazné odtiene, tak ako kedysi aj boli.
Vyzerá, že si možno doplním portfólio starších Fiatov, len farba? Už dva dni sa na ne dívam a neviem sa rozhodnúť. Farby pôsobia tak staro, teda menej vyrazné odtiene, tak ako kedysi aj boli.
Žlutý. Takový si pamatuju . Nebo může být jenom světle modrý a zelený? Pak bych taky nevěděl
Ja to tiež najviac vidím na žltý alebo modrý. Červený je tiež zaujímavý, ale už taký preflákly.
Přesně! Ze stejného důvodu jsem červený vyřadil .
Jinak Fiatů jsem zažil v životě celkem dost. Začínal jsem jako kluk na šestistovkách. Nejlepší vzpomínky mám na Fiat 128 S Coupe 1300. Olivově zelená mu děsně slušela. Bylo to na tu dobu úžasné svezení a slečnám se fakt líbil. Moc rád jsem měl i 131 Mirafiori 1600. Ten byl pro změnu tmavě modrý. Jízda s ním byla jiná, ale taky byl fajn. To už jsem si pořídil rodinu
Jinak Fiatů jsem zažil v životě celkem dost. Začínal jsem jako kluk na šestistovkách. Nejlepší vzpomínky mám na Fiat 128 S Coupe 1300. Olivově zelená mu děsně slušela. Bylo to na tu dobu úžasné svezení a slečnám se fakt líbil. Moc rád jsem měl i 131 Mirafiori 1600. Ten byl pro změnu tmavě modrý. Jízda s ním byla jiná, ale taky byl fajn. To už jsem si pořídil rodinu