IXO Museum
Re: IXO Museum
Ještě živý exemplář. Teda skutečný vůz
To bude asi blbost.
Koukal jsem po delší době na IXO Modelcars. Žádné překvápko. Zase nic z klasiky. Teda pro nás
IXO to samozřejmě není, kov už vůbec ne, ale do kolekce Museum by se hodil:
Jasně, Duesenberg J-318 Le Baron Phaeton SN 2323 Cabriolet 1934. Ještě mají stejný modýlek v tmavě šedé, sklo před druhou řadou má položené, ale tohle lakování je prý originál
Jasně, Duesenberg J-318 Le Baron Phaeton SN 2323 Cabriolet 1934. Ještě mají stejný modýlek v tmavě šedé, sklo před druhou řadou má položené, ale tohle lakování je prý originál
Cadillac 1954 - Stamp model. Tak který? Zelený se zeleným interiérem, nebo bílý s červeným interiérem?
Za mě ta kombinace zelených tónů. Je elegantní a zajímavá.
Ťažko vybrať, aspoň pre mňa. Možno bielu… Obe farebné prevedenia sú veľmi pekné, akákoľvek voľba bude tá najlepšia.
Naposledy som problém farby u Lagondy Matrix vyriešil tak, že som vzal modrú aj červenú. Mám ich zopár mesiacov doma a stále neviem, ktorú si nechať a ktorú posunúť ďalej. Asi málo času prešlo.
Naposledy som problém farby u Lagondy Matrix vyriešil tak, že som vzal modrú aj červenú. Mám ich zopár mesiacov doma a stále neviem, ktorú si nechať a ktorú posunúť ďalej. Asi málo času prešlo.
To je odpověď hodná diplomata. Ještě může být černý